avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... baroul lui POMPILIU BOTA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

baroul lui POMPILIU BOTA

CE AVANTAJE AVEM?CE NE ASTEAPATA DACA NE INSCRIEM LA BAROUL CONSTITUTIONAL? CARE SUNT CERINTELE?
recomand sa puna mana pe carte tuturor celor care intra intr-o instanta (a vocati, juristi, judecatori, procurori). juristilor care au cumva complexe ca nu sunt avocati ar trebui sa le cam treaca. nu mananca paine alba toti avocatii, unii se bat chiar si pe oficii si vin cu bani de acasa pentru asi achita taxele la barou. nici nu stiu toti carte asa cum lasa sa se inteleaga unii participanti la forum. chiar si unii jidecatori si procurori mai au de invatat (chiar si notiuni elementare). faceti-va meseria cu profesionalism indiferent ca sunteti avocati sau juristi. in prininta ,,spagii,, pentru intrarea in avocatura stim toti ca se practica chiar daca unii nu au dat-o.
apropous cat mai e spaga pt. intrare in baroul traditional, neconstitional, nelegal si de care asculta cumetrii, nasii ,si finii judecatori.
e o innemurire de groaza intre avocati si judecatoriX-(
apropous cat mai e spaga pt. intrare in baroul traditional, neconstitional, nelegal si de care asculta cumetrii, nasii ,si finii judecatori.
e o innemurire de groaza intre avocati si judecatoriX-(
pentru avocat1

Asa gramatica ati invatat in baroul traditional? Sau ati intrat fara scoala elementara , liceu si facultate?
da,nu mai terminati cu prostia asta a lui Bota-cum s-o numi ea mai nou-B. Constitutional sau altfel?Situatia a devenit clara!!!!!!!!!N-au ce cauta membrii asociatiei(ilor) lui Bota in nici o instanta pentru simplul motiv ca nu sunt avocati!!!!!!!!!!
Ca o paranteza : cati dintre noii adepti ai lui Bota au promovat examenul de admitere in avocatura (UNBR) si nu si-au gasit maestru pana la urma? Dar cred ca e doar o intrebare retorica,fiindca e mai simplu sa semnezi o adeziune de intrare intr-o asociatie si sa iti asumi-nelegal-titulatura de avocat.
Si o ultima intrebare-cred ca am mai pus-o pe forumul asta:pe cand o Camera a Notarilor varianta Bota,sau o camera a executorilor Bota?Nu de alta dar ineditul povestii Baroului Constitutional s-a cam dus pe apa sambetei.Mai bine decat sa se mai abereze pe subiecte fara rost,puneti mana pe carte fratilor,ca e al naibii de fain sentimentul ca stii-cand stii.......
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Noiembrie 2006
paulvm, utilizator

Alte discuții în legătură

Baroul constitutional bucuresti ionela calugaru ionela calugaru Baroul constitutional Bucuresti este recunoscut i statle membre UE? (vezi toată discuția)
,,baroul penal" Aveti grija ca fostul ,,Barou Constitutional" sa nu devina un viitor Barou Penal. Nu va jucati cu focul la infinit! Uzurpare de calitati oficiale va spune ... (vezi toată discuția)