da,nu mai terminati cu prostia asta a lui Bota-cum s-o numi ea mai nou-B. Constitutional sau altfel?Situatia a devenit clara!!!!!!!!!N-au ce cauta membrii asociatiei(ilor) lui Bota in nici o instanta pentru simplul motiv ca nu sunt avocati!!!!!!!!!!
Ca o paranteza : cati dintre noii adepti ai lui Bota au promovat examenul de admitere in avocatura (UNBR) si nu si-au gasit maestru pana la urma? Dar cred ca e doar o intrebare retorica,fiindca e mai simplu sa semnezi o adeziune de intrare intr-o asociatie si sa iti asumi-nelegal-titulatura de avocat.
Sincer iti propun sa nu mai fi atat de categoric in afirmatii.
adevarul este ca cei " mari" din Baroul traditional au fost si vor ramane interesati doar de profiturile ce le pot "scoate". Ca dovada, faptul ca nu au avut nici macar ideea de a detine niste amarate de acte care sa le permita "legitimarea" normala a structurilor pe care le conduc.
Ca o informatie :
Prin decizia penala nr. 2370/R/4 octombrie 2006, Tribunalul Bucuresti, Sectia a II-a penala a "batut in cuie" o rezolutie de neincepere a urmaririi penale (NUP) data de Parchetul Judecatoriei Sectorului 6, intr-un dosar in care avocatul Pompiliu Bota era acuzat ca ar practica ilegal avocatura. In motivatiile judecatorilor, se arata ca "
instanta a apreciat ca din probele de la dosar rezulta ca numitul Bota Pompiliu a exercitat acte specifice profesiei de avocat, insa in limitele prevazute de lege si a emis inscrisuri purtand antetul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, fara a fi, in fapt, vorba de o contrafacere a lor pentru a le da aparenta unor inscrisuri oficiale".
Tot ca o proba a lipsei de gandire analitica a celor din baroul traditional cred ca deja stiti ca Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul Cercetari Penale avea in lucru un dosar penal in care Baroul Bucuresti - aripa traditionala, s-a plans ca Baroul Bucuresti - aripa paralela a lui Bota ar practica ilegal avocatura. Acuzatii au cerut ofiterilor de politie sa legitimeze baroul traditional, pentru ca aceasta formatiune sa-si probeze identitatea ca persoana juridica. In acest sens, politistii de la Serviciul Cercetari Penale au solicitat Baroului Bucuresti - aripa traditionala sa prezinte actele de infiintare ca persoana juridica. In pofida cererii, adversarii lui Bota au refuzat sa se conformeze, motiv pentru care Politia a comunicat prin adresa 122.107/07.07.2006: prin adresa nr. 124.108 din 18.05.2006 am solicitat astfel de documente, insa pana in prezent nu am primit raspuns".
Mai pot continua si cu alte exemple dar nu cred ca mai are sens sa detaliez.
Tin sa fac precizarea ca nu sunt membru al nici unui barou si nici nu ma intereseaza acest lucru atata timp cat stim cu totii ce se intampla in avocatura.
Nu pot insa sa inteleg de ce se uita " de sus" cei de la aripa traditionala la cei din noul barou. Daca sunt atat de superiori, o pot demonstra in cadrul desfasurarii proceselor si nu e nevoie de tot acest "circ"
Inteleg insa ca e greu de "digerat" cand cineva iti spune ca tu , adica "sefii" din aripa traditionala, nu esti cu nimic mai presus decat altii cu atat mai mult cu cat nu esti in stare sa faci altceva decat o amarata de "greva" cu apanajul unor "fenomene" ca cele de la protestele trecute, cand o serie de decani ai barourilor traditionale i-au amenintat explicit pe avocatii lor ca daca vor indrazni sa se prezinte in procese, acest fapt va constitui "abatere disciplinara grava, care atrage masura excluderii avocatului din barou", la loc de frunte in acest sens situandu-se Hotararea nr.2/2006 a Baroului Maramures - aripa traditionala, semnata de decanul Radu Stef.
Bravo lor ca nu stiu decat sa confirme ce le place lor cel mai mult, adica " sa moara capra vecinului".
Felicitari unor "capete luminate", bafta celorlalti.
Nu uitati ca toti suntem licentiati in stiinte juridice si candva am fost colegi.