avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... metri cubi de apa adaugati ca penalitati
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

metri cubi de apa adaugati ca penalitati

de un an nu am mai platit intretinerea,dar ma trezesc in fiecare luna cu 20metri cubi de apa in plus sub forma de penalitati pe langa penalitatile aferente.este legal asa ceva?pot sa i dau in judecata?ce act sa le cer ,prin care sa dovedeasca ca au voie sa puna in plus metri cubi de apa ?
Cel mai recent răspuns: 123321123 , utilizator 08:42, 19 Octombrie 2009
nu
tocmai de aceea sunt sanctionata asa ,ca nu am dus indecsii luna de luna.ce pot face?
Duceti indecsii si probabil ca vi se va face regularizarea consumului.
Ca sa nu aveti probleme ....trebuie ca si Dv. sa incercati sa fiti corecta.
se pote face regularizarea consumului pe toate lunile?sau trebuie sa le platesc?
Eu as proceda la regularizarea totala, adica ...daca pana acum vi s-a tot pus cate 20 mc timp de 10 luni, sa zicem, asta ar insemna un total de 200 mc, dar....Dv. ati consumat in acest rastimp numai 10 mc, inseamna ca aveti in cont la asociatie 190 mc si v-as lasa cu consum 0 (zero) pana cand ati depasi pe apometre indexul pe care il am eu in calculator. Cu conditia sa-mi aduceti lunar citirea indecsilor, altfel am lua-o de la cap cu cei 20 mc pusi "din burta", cum se zice.
Acum.....depinde si de intelegerea pe care o are conducerea asociatiei fata de Dv., administratie pe care ati ignorat-o atata timp.......

Alte discuții în legătură

Pausal explicatii Tonyde Tonyde Buna ziua, As dori cateva lamuriri in legatura cu ce inseamna pausal. Administratorul asociatiei are o fisa in care trece indicii apometrelor pentru ... (vezi toată discuția)
Index apa calda Sofia91 Sofia91 Buna ziua, La noi in bloc exista apometre. Fiecare proprietar trimite index-ul. Bun. Ideea este ca eu in luna iulie am uitat sa trimit index-ul si probabil ... (vezi toată discuția)
Pausal, pausal da' sa stim si noi! Richiu Richiu Buna ziua O sa intru direct in subiect, incercand sa fiu cat mai succint si clar. Mai ales ca subiectul a mai fost dezbatut aici (citesc pe acest forum de ... (vezi toată discuția)