Pentru @mastera,
Ziceti dvs. ca:
Stiu aici pe site o singura persoana, administrator, care isi publica atat la avizier cat si pe net aceste informatii si da dovada de o transperenta foarte mare, dar nici asa nu am vazut trecute numele locatarilor/proprietarilor.
Daca vreti sa va imbogatiti colectia de cunostinte de genul celei demai sus, puteti sa-l adaugati pe al meu. Nu as baga mana in foc ca sunt super transparent, in rest imi port toate "pacatele"...
Asadar, tot patitul ii priceputul.
As vrea sa va mai spu cateva lucruri, apropo's de dom' judecator: cand asociatia vrea actioneze in instanta un debitor, trebuie sa stiti ca as. prop. trebuie sa faca copii certificate "conform cu originalul" dupa toate listele de plata, pentru perioada respectiva (20-30 copii); daca presedintele as. prop. vrea sa instituie privilegiul imobiliar pe apartamentul unui proprietar (debitor), la OCPI iti cere 3 liste de plata (de obicei cele mai recente).
Ei, in cazul in care te duci cu o lista cu numere de ordine, banuiesc ca ne vor trimite la plimbare...
In fine, rationamentul pentru care se tot face vorbire in RO cu "prelucrarea datelor cu caracter personal" este cam la inceput, asa ca, vom trai si vom vedea. Abia astept sa montam camerele de supraveghere in blocul meu. Am de prelucrat la modul cel mai personal niste derbedei care sparg geamurile de la intrarea in bloc, isi depoziteaza gunioul menajer in cutia ingrijitorului, isi fac nevoile fiziologice pana si in lift. Ei, pe astia vreu eu sa-i prelucrez...