avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inregistrare la Registrul Comertului
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inregistrare la Registrul Comertului

Buna ziua!
Sunt persoana fizica, inregistrata cu CIF la ANAF.
Pot sa ma inregistrez la Registrul Comertului pentru a putea deschide un punct de lucru?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Flow , utilizator 17:24, 30 Martie 2016
Buna ziua,
Pt a fi necesara autorizatia de functionare de la Primarie, dvs trebuie sa desfasurati o activitate avand un cod CAEN prev in Anexa OG 99/2000, ceea ce nu e cazul.
Din punctul meu de vedere pt a desfasura activitatea la un sediu secundar trebuie sa obtineti un aviz de la ASF. Ulterior va inregistrati la ANAF cu acest aviz/autorizatie/hotarare.
Am o diploma de asistent in brokeraj, obtinuta prin examen ISF (Institutul de Supraveghere Financiara), conform careia am si certificatul de inregistrare la ANAF cu codul caen 6622 .
Avizul ASF-ului (ISF-ului) este necesar numai pentru societatile de brokeraj in asigurari (care sunt entitati mai mari)...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen la pfa CristinaPopi CristinaPopi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva opinii in legatura cu urmatoarele spete: 1. O PFA care doreste sa modifice cele 2 coduri CAEN pe care le are in ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea asistentilor in brokeraj/ a agentilor in asigurari ellla_ ellla_ Va pun in discutie o problema de care m-am \"lovit\" : agentii si asistentii in brokeraj in asigurari, care pana acum ceva vreme se inregistrau ca PFI la ... (vezi toată discuția)
Asistent in brokeraj : raj sau raf TRANSILVANIA Broker - Biroul Satu Mare TRANSILVANIA Broker - Biroul Satu Mare Buna ziua, Doresc sa imi deschid o microintreprindere ( SRL ) avand ca obiect de activitate intermedierea in brokeraj Cod CAEN 6622. Eu posed conform ... (vezi toată discuția)