avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de vanzare -cumparare poate fi atacat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de vanzare -cumparare poate fi atacat?

Buna seara,

Am o intrebare. Parinti mei vor sa-mi faca acte pe apartamentul in care locuiesc. Intrebarea este : Ce contract trebuie sa fac , ca fratii mei sa nu il poata ataca?

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: mihaelabedreag10@gmail.com , utilizator 09:19, 19 Februarie 2024
~ Conținut șters la cerere ~
Ce anume nu ați știut?
Da, se împarte jumate jumate.
Dacă se "sparge", se sparge și pentru dvs. Adică nici dvs nu ati mai avea nimic.
După moartea părinților, am aflat ca jumate din ce deținea părinți, ia făcut act de vânzare la un frate, care este în partaj cu soția Noi ceilalți membri (7 frați)putem ataca acest contract Menționez că tatăl nostru era foarte bolnav având ambele picioare amputate, iar după încheierea acelui act la 6 luni a decedat Ce putem face pentru a ataca acest lucru Ținând cont ca nu este nici o dovadă care săi fi plătit suma scrisa în contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie Miculescu Sorin Miculescu Sorin parintii ( tata vitreg )mi-au donat un apartament cu uzufruct viager.Deoarece mai am doi frati vitregi a-s vrea sa stiu daca mai au si drepturi la acest ... (vezi toată discuția)
Contract vânzare-cumpărare Ana Murărescu Ana Murărescu Bună ziua! Părinții mei doresc să treacă casa pe mine și soțul meu. Cum ar fii mai bine să treacă ca să nu se mai schimbe și ca să stăm și noi ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare sau intretinere ? isav007 isav007 Buna ziua. Tatal meu doreste sa-mi cedeze mie partea lui de mostenire primita in urma succesiuni dupa mama mea. Tinand cont ca mai am frati care nu vor fi ... (vezi toată discuția)