Art.36, alin (5) Legea 18/1991R, se refera la
Terenurile fără construcţii, neafectate de lucrări de investiţii aprobate, potrivit legii, din intravilanul localităţilor, aflate în administrarea consiliilor locale, considerate proprietate de stat [...] deci terenuri
cu un alt regim juridic decat cele din speta in discutie. Nu stiu ce sentinta ati avut si cum a motivat-o instanta de judecata, si nici nu va contrazic pe dvs. in vreo privinta, insa in ceea ce ma priveste raman consecvent celor spus si expuse pana acum. Cat priveste afirmatia dvs. - ca merita smecherii sau nu merita, eu nu stiu ce merita - insa legea este clara in sensul ca -
Sunt şi rămân în proprietatea privată [...], terenurile aferente casei de locuit [...] şi curtea şi grădina din jurul acestora [...] - cu alte cuvinte ma repet, ce face ordinul de prefect (?),
constata in drept (ca asa-i legea)
o stare de fapt cu privire la terenurile aferente, care
sunt şi rămân. Asta-i tot!
P.s. Cat priveste afirmatia urmatoare ...
pusa2mimi a scris:
Si chiar dvs. ati scris ca o declaratie pe propria raspundere nu este un "contract", ca urmare de unde dreptul la tot terenul?
Da, am scris ca -
O declaratie pe propria raspundere nu are valoare de contract, - dar am mai scris ceva, pentru ca inca de atunci am anticipat implicatiile dialogului.
Ce am mai scris?
Am mai scris ca -
...insa raspunsul, in acest caz, este irelevant, caci declaratia poate avea o alta valoare ca material probator in anumite circumstante, deci nu se poate trage o concluzie pe o chestiune scoasa din context.
Aveti mesajul citat, mai jos:
trandafir2 a scris:
O declaratie pe propria raspundere nu are valoare de contract, insa raspunsul, in acest caz, este irelevant, caci declaratia poate avea o alta valoare ca material probator in anumite circumstante, deci nu se poate trage o concluzie pe o chestiune scoasa din context.
Asa, de la departare, cred ce mostenitorii lui Y nu ar avea niciun drept, desigur este posibil ca situatia sa fie mult mai complexa.
In final, ramane valabil ce am spus atunci - [...]
cred ca mostenitorii lui Y nu ar avea niciun drept, [...].