Avocatul ar fi de acord cu plata cheltuielilor de judecata??
Am un avocat care este dispus sa accepte un onorariu de castig. De fapt, chiar el a venit si cu ideea.
Principial vorbind, nu pot fi de acord cu dvs.
Din contra, un avocat care se respecta, in sensul ca este stapan pe munca lui, poate analiza cazul si apoi poate decide daca accepta sa preia un astfel de caz. Pana la urma, totul este cerere si oferta, in conditiile legii, mai intai, si apoi, si din considerente morale.
Lucrurile sunt simple, daca nu dorim sa le complicam.
Astfel, Oferta mea este cazul, asa cum l-am enuntat in mesajul anterior si actele doveditoare pentru stabilirea gradului de rudenie cu bunicul, copie a certificatului de mostenitor, declaratia in fals, toate obtinute printr-o cerere intocmita catre Camera Notarilor Publici, urmata de o discutie cu Notarul la care s-a facut succesiunea.
Onorariul ar exista doar in cazul unui castig si ar fi negociat, direct proportional cu riscul asumat, atat de mine cat si de avocat. Acum, eu pun in discutie si plata cheltuielilor de judecata, daca se pierde procesul. Deci, sunt constient ca riscul este poate cel mai ridicat si este logic ca procentul din castigul net obtinut in urma unui astfel de proces, trebuie sa fie similar cu riscul asumat.
Exista oare si Cerere pentru un astfel de caz?
Da, parerile despre avocati si onorarii sunt personale si ca atare fiecare are opinia lui ( este mai putin important pentru discutie, modul in care isi alege fiecare reprezentantul ).
Cat priveste ultima dvs intrebare, precizati mai clar ce intelegeti dvs. prin " Exista oare si Cerere pentru un astfel de caz? "