am vazut ca a aparut Drept penal - Partea generala de Mitrache la Ed. Universul Juridic.
E actualizata in noiembrie 2006. Trateaza ultimele modificari din codul penal. Costa 45 lei.
Merita cumparata.
cu exceptia cartilor de spacialitate care ma ajuta sa-mi imbogatesc bagajul de cunostinte in domeniu, sunt multe carti care mi-au placut
ultima- eram la tara la bunici, stiam ca va fi unul dintre acele weekenduri in care nu voi face nimic, ma voi plimba prin padure, voi sta la povesti cu bunicii si matusile, voi bea cafeaua cu lapte proaspat muls de la vacuta din grajd, .......si intotdeauna imi i-au cateva carti la mine pt astfel de zile ; ei bine, exceptie, am uitat cartile acasa............... caut in biblioteca bunicii...../???mai nimic.......... "mamaita! " unde este restul de carti?? aveai mai multe..........!?" in pod fetita mea, ...........hm ma duc si pt ca nu avea lumina in pod am luat o carte la intamplare...........Zahei orbul de Voiculescu.......... da pana acum nu am avut ocazia s-o citesc. ............la inceput am deschis-o ca nu aveam alta varianta.............citesc primul capitol............si in 2 zile o termin........suuuuuuuuuupppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrr.
v-o recomand.