avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cărţi. Interesante, de ... Carti si iar carti
Discuție deschisă în Cărţi. Interesante, de recomandat, topuri...

Carti si iar carti

V-au placut, v-au impresionat, v-au enervat. Tot carti sunt. Daca recenzia ta este chiar buna, o sa fie publicata ca articol in Avocatnet.ro.
am vazut ca a aparut Drept penal - Partea generala de Mitrache la Ed. Universul Juridic.
E actualizata in noiembrie 2006. Trateaza ultimele modificari din codul penal. Costa 45 lei.
Merita cumparata.
ce tratate de drept civil imi recomandati?
~ Conținut șters la cerere ~
cu exceptia cartilor de spacialitate care ma ajuta sa-mi imbogatesc bagajul de cunostinte in domeniu, sunt multe carti care mi-au placut
ultima- eram la tara la bunici, stiam ca va fi unul dintre acele weekenduri in care nu voi face nimic, ma voi plimba prin padure, voi sta la povesti cu bunicii si matusile, voi bea cafeaua cu lapte proaspat muls de la vacuta din grajd, .......si intotdeauna imi i-au cateva carti la mine pt astfel de zile ; ei bine, exceptie, am uitat cartile acasa............... caut in biblioteca bunicii...../???mai nimic.......... "mamaita! " unde este restul de carti?? aveai mai multe..........!?" in pod fetita mea, ...........hm ma duc si pt ca nu avea lumina in pod am luat o carte la intamplare...........Zahei orbul de Voiculescu.......... da pana acum nu am avut ocazia s-o citesc. ............la inceput am deschis-o ca nu aveam alta varianta.............citesc primul capitol............si in 2 zile o termin........suuuuuuuuuupppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrr.
v-o recomand.
Ultima modificare: Duminică, 10 Iunie 2007
OANA GORAN, Consilier juridic
Cine are carti in plus poate sa mi le doneze, eu am timp :))B-)

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)
La procedura civila ce carti imi sugerati? sngcriss2013 sngcriss2013 La Procedura civila ce cartii imi sugestionati?Eu am cumparat la P.p fise de Udroiu si este buna din punctul meu de vedere. (vezi toată discuția)