Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, urmand ca in luna august, tatal (cadru militar!) sa beneficieze de concediul de 1 luna.
Mama intentioneaza sa se intoarca la locul de munca cu 60 zile inainte de implinirea varstei de 2 ani, pentru a beneficia de stimulentul de insertie pana la varsta de 3 ani a copilului.
Ce se va intampla cu stimulentul de insertie al mamei, avand in vedere faptul ca in luna august tatal va efectua concediul de ingrijire copil? Se suspenda plata stimulentului de insertie, urmand a fi reluata din luna septembrie? Daca da, ce documente trebuiesc depuse de ambii parinti, tinand cont ca tatal este cadru militar si va depune dosarul la unitatea militara?
Buna ziua am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Daca sunt in plata stimulentului si urmează sa nasc, plata stimulentului se suspenda in momentul intrării in concediu de maternitate sau in momentul intrării in indemnizație creștere copil? Multumesc anticipat
Buna ziua!
Ce se intampla atunci cand primul parinte se intoarce la serviciu cu minim 60 zile inainte de implinirea varstei de 2 ani a copilului si al doilea parinte renunta la acea luna de zile de CCC. Am inteles ca primul parinte nu primeste stimulent,,,acest stimulent poate fi solicitat de al doilea parinte pentru o luna? Multumesc
Bună ziua , am și eu o întrebare legată de acest subiect . Dacă părintele care a stat in CCC reîncepe muncă când copilul.are vârstă de 1an și 7luni se primește stimulent pentru luna celuilalt părinte ??