avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... act normativ repartizare apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

act normativ repartizare apa

Imi puteti indica actul normativ care reglementeaza modul de repartizare a consumului de apa rece/calda inregistrat la nivelul bransamentului blocului?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 15:45, 3 Noiembrie 2009
Elga ,spui adevarul ,dar care poate avea si alte fatete..
Sunt proprietari care avand principiul celor 3 R,sunt mai inventivi decat metoda strangerii apei de la robinetele ce curg.Sunt unii care sunt atat de inventivi sau de avari,incat dupa ce ca se spala o data la 1,2 luni,dupa anotimp,sunt prevazatori si nu arunca produsul finit.Acopera cada cu folie de plastic si in timp ,utilizeaza din amestecul rezultat pentru ,spalat ceva maruntisuri,mai da si cu olita la WC si in caz ca este arsita mare ,uda si florile de pe balcon.Eh asta da inventivitate..ce mai sustine distinsa colega elga?
Da, e posibil, dar sa nu mergem prea departe cu imaginatia, ca florile s-ar fi uscat....
Nu elga nu este fictiune,este tragica realitate si "pentru ca suntem in septembrie si nu avem voie sa ne suparam " principiul unei distinse colege,oferim si continuare ,a realitatii cu apa ,proprietarii ,de fel persoane o data...cu functii inalte...utilizau acele reziduuri si pentru alte noi reciclari,pentru aceasta etapa,fierband apa respectiva,cu justificarea ca prin fierbere,sunt distruse componentele nocive.
Respectivii de altfel in viata si in acest moment,comunica un index consum apa rece de 0,3max 0,5 mc/luna.Asta da consum redus
LocatarB a scris:

Imi puteti indica actul normativ care reglementeaza modul de repartizare a consumului de apa rece/calda inregistrat la nivelul bransamentului blocului?
Multumesc.

Daca va ajuta cu ceva puteti descarca din dreapta paginii , de la "Documente utile" un document ce l-am intitulat "Repartizare pierderi apa", adoptat in asociatia noastra de mai bine de un an . Am avut de atunci 2 adunari generale si nici o obiectie la el . Desigur ca in functie de situatia concreta va puteti face si adopta ceva asemanator la asociatia dv.

Sursa : [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
Adriantot, moderator
@adriantot
Am intrat pe forumul recomandat (scala.forumgratuit), dar te rog sa nu-mi iei in nume de rau: De ce se mai pun apometre/repartitoare daca tot nu platim ce arata aparatul?
Pentru blocurile vechi, care din constructie nu au fost prevazute cu un astfel de sistem de repartizare a consumului de apa, este o investitie inutila, noi situatii conflictuale intre proprietari si mai solicita si facultate de matematica pentru administratori.
Eu cautam un act normativ, oricum, multumesc!

Alte discuții în legătură

Repartizare pierderi apa flori2009 flori2009 Buna seara! Suntem Asociatie de Proprietari si aproape lunar avem pierderi mari la apa, pierderi ale caror costuri le suportam noi, proprietarii. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Cum se repartizeaza pierderile de apa? znicolae9 znicolae9 Asociatia de proprietari a blocului in care locuiesc repartizeaza pierderile de apa in mod egal pe apartamente. Este corect? Personal mi se pare incorect ... (vezi toată discuția)
Apometre cu citire radio probleme montaj Nexus11 Nexus11 Apometre cu citire radio Dorim sa montam (cel putin o parte dintre noi) apometre de citire de la distanta pentru a putea reduce din pierderile de apa ce ... (vezi toată discuția)