avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere

Se poate concedia o persoana in urma evaluarii performantelor profesionale individuale referitor la activitatea desfasurata in anul 2016 desfasurata in alt mod fata de cum prevede legea (O.M.S. 1229/2011)
Aceasta evaluare consta in acordarea de note de la 1 la 5 de catre seful de compartiment in urma analizarii activitatii din anul 2016 comform atributiilor din fisa postului .
Evaluarea s-a facut prin test scris inopinant la ora 14 acordat doar anumitor personae si fara sa fie anuntat data si bibliografia
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:23, 10 Mai 2017
Exista optiunea in REVISAL de anulare a incetarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata si perioada concediului de odihna 666ate 666ate Buna,as dori raspuns la:1) Cum se calculeaza zilele de c.o. pe luna/an,avand in vedere ca am vechime totala in domeniu cam 25 de ani,dar lucrez aici din 13. ... (vezi toată discuția)
Refuz concediu de odihna ContSters126453 ContSters126453 Buna ziua, Lucrez intr-o firma...de 2 ani..si intotdeauna au fost \"mici\"probleme in a acorda concediul de odihna cuvenit angajatului,din diferite ... (vezi toată discuția)
Ma pot obliga sa-mi iau concediu de odihna? Aly07 Aly07 Buna ziua, La locul actual de munca se insista pe faptul ca exista niste perioade prestabilitate in fiecare an in care trebuie sa se ofere concediu de ... (vezi toată discuția)