avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum se citeste corect acest tip de apometru ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum se citeste corect acest tip de apometru ?

Buna ziua !
Doresc sa stiu cum sa citeste mai exact acest tip de apometru .

[ link extern ]

Pe apometru este indexul : 00038
Ultima cifra este zecimala ? Se ia in considerare sau nu ?
Sunt 38 metri cubi ? sau 3 metri cubi si 800 de litri ?
Cel mai recent răspuns: Dany 79 , utilizator 22:27, 20 Februarie 2022
Apometrul a fost montat cu putin timp inainte sa fie pusa in functiune reteaua de apa , aceasta este in functiune cam de o luna de zile, inca se fac lucrari la aceasta retea avand in vedere ca exista si intreruperi de furnizare a apei in aceasta perioada .. Iar apa nu a fost folosita decat pentru udarea gradinii , mai exact de maxim 5 ori si nu a fost folosita cantitatea de 38 mc, avand in vedere ca nu este o gradina foarte mare si nu sa udat in exces .
Ultima modificare: Vineri, 7 Iulie 2017
Sandu111, utilizator
Bună ziua dacă se schimba apometre le cele vechi cu unele noi, ca de exemplu cu unele prin unda radio, noi mai plătim pierderi la apa. Și dacă da....? De ce...?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citire contor apa Robby_na Robby_na buna ziua! as vrea sa stiu, explicit, cum se citeste contoarul la apa ( apometru 5 cifre, ex. 00789), pentru a evita discutiile in contradictoriu cu alte ... (vezi toată discuția)
Citire apometru Marius Lautaru Marius Lautaru Salutare, am o nelămurire în privința citirii unui apometru. Cum se citește corect.?? Exemplu 00019 m3. Defapt că-ți metrii cubi am? 1,9 m3 sau 19 ... (vezi toată discuția)
Cum citesc un contoar de apa rece? Claudiu. Claudiu. Apometrul are 5 cifre este de apa rece cum se citeste,eu stiu k ultima nu se citeste (vezi toată discuția)