Buna ziua,
@Gabriel Klein Kiritescu:
1. Multumim pentru apreciere.
2. Se pastreaza, accesati profilul dvs. de consultant si veti regasi ratingul acolo. In viitor, insa, o sa ne focalizam mai mult pe feedback de la clienti reali ai consultantului in cauza, pentru a nota consultantul.
3. Vorbiti despre ultimele raspunsuri? Daca da, ele se regasesc mai jos. Daca nu, m-ar ajuta sa detaliati putin ce v-ati dori sa vedeti:
www.avocatnet.ro/forum/raspu...
4. Da, nu mai exista.
5. Inscrierea e simpla. Meniul de sus, cel rosu. Click pe consultanti, apoi pe inscriere gratuita. E destul de usor de inteles tot procesul.
@KindLove: In mult aspecte ale sale, avocatnet.ro este despre dat mai departe, despre ajutat oameni, despre a da fara a astepta, neaparat, nimic inapoi. Atitudinea dvs. e o explicatie foarte corecta a ideii ca, uneori, oamenii asteapta ceva, inainte sa faca un lucru. Daca toti ar face asa, e foarte probabil sa nu mai primeasca nimeni, niciodata, raspunsuri la intrebari. Ganditi-va putin la ideea asta ;).
@daniel1105: da, lipseste. Cautarea, insa, exista, doar ca este in curs de reorganizare:
www.avocatnet.ro/cautare
@Av. Andra SFABU: tocmai am testat editarea contului de consultant si functioneaza. Prin urmare, banuiesc faptul ca e o problema locala a computerului dvs. incercati sa apasati concomitent tastele CTRL si F5. Daca nici asta nu rezolva problema, ar trebui s stergeti cache-ul browserului dvs. Mai multe detalii sunt aici:
[ link extern ]
Atentie, ar fi bine sa nu stergeti si istoricul de navigare, parolele salvate sau cookie-urile, ci doar restul lucrurilor afisate acolo. Presupun ca la un moment dat, din diverse motive, computerul dvs. a incurcat niste lucruri salvate local si acum interpreteaza ciudat anumite pagini.
Motto-ul nu va mai fi implementat, din pacate. In trecut a fost folosit pentru mai multe activitati abuzive / jignitoare / de spam de multi utilizatori si am gasit ca ideea in sine nu e chiar utila pana la urma.
In privinta implementarii campului de website in descrierea consultantului, putem face si asta. Am observat, insa, ca nimeni n-a dat click in trecut pe acel camp, ci doar pe telefon si email. Oamenii vor sa contacteze un consultant, nu sa citeasca neaparat detalii despre el, altele decat cele pe care le gasim in avocatnet.ro.
Multumim de feedback, revenim cu noutati cat de curand.