dana13 a scris:
Iar articolele sunt scrise de persoane cu putina minte, dar cu autosuficienta de atotcunoscatori. Din pacate acest site a decazut si imi pare sincer rau dupa oamenii care scriau inainte si care aveau curiozitate, istetimea mintii si munceau asiduu. Celor de acum le lipsesc toate acestea.
La ce vă referiți mai exact? Pentru că vorbiți de oamenii care scriu articole, ar trebui să știți că ei sunt aceeași de câțiva ani buni încoace. Eu, spre exemplu, am împlinit 7 ani în redacția avocatnet.ro cu o lună în urmă. Ceilalți membri ai echipei redacționale sunt și ei de ceva timp aici, fiecare având o vechime de câțiva ani fix în acest proiect. Cel mai nou membru al redacției noastre este editorul care scrie pe zona de finanțări, pe care l-am cooptat în proiect din februarie, dar care a venit cu ani de experiență pratică în această specializare. La ce oameni „care scriau înainte” vă referiți? Noi suntem aceeași de mult timp încoace - nu știu la care „înainte” vă referiți. :) Relansarea site-ului a însemnat doar o schimbare de platformă (aspect și funcționalități), echipa de administrare este, în mare măsură, aceeași de câțiva ani.
Am ținut să precizez toate astea ca să înțelegi că noi, cei care lucrăm aici, am crescut odată cu proiectul ăsta. Iar numărul de oameni (în creștere de ani de zile) care accesează site-ul nostru și ne spun că au găsit la noi informație utilă și de calitate este un semnal că am evoluat într-o direcție bună.
Munca mea și a colegilor mei nu este perfectă și cu siguranță putem îmbunătăți multe lucruri - poate de aici ar trebui să și înceapă o discuție constructivă (ce s-ar putea face altfel, mai bine). Altfel, de aruncat cu etichete și jigniri e foarte ușor, însă nu folosește nimănui.
Mulțumesc,
Roxana