avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1406 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Am relansat avocatnet.ro. Cum vi se pare?
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Am relansat avocatnet.ro. Cum vi se pare?

Bună ziua tuturor,

Astăzi am relansat avocatnet.ro – site-ul nostru are un design nou, este mai atractiv și mai usor de folosit și se încarcă mult mai mai repede.

Noua versiune poate fi accesată de pe orice dispozitiv (calculator, laptop, tabletă, telefon): design-ul se păstrează pe oricare dintre aceste dispozitive, vor exista doar mici adaptări în funcție de mărimea ecranului de pe care ne veți urmări.

Dincolo de înfățișarea îmbunătățită, ne-am dorit ca noua versiune să vină și cu o experiență de utilizare mai ușoară și mai plăcută pentru toți utilizatorii. În acest scop, am organizat mai bine informațiile în site, astfel încât să găsiți mai ușor conținutul care vă interesează atunci când aveți nevoie de el, indiferent că e vorba de articole produse de redacția avocatnet.ro sau discuțiile din forum ale comunității.

Punctez pe scurt câteva dintre noutăți:
- secțiunea de articole din meniu a fost redenumită Știri&Analize, iar în cadrul ei veți putea găsi toate categoriile de informații disponibile și până acum;
- secțiunea de Forum din meniu se numește acum Întrebări & Răspunsuri, iar utilizatorii și consultanții vor găsi direct în meniu cele mai importante funcționalități de care au nevoie pentru a urmări întrebările și răspunsurile personale;
- urmărirea articolelor și discuțiilor publicate în site este mult mai facilă, trecerea de la o pagină la alta se va face printr-o simplă derulare a paginii (scroll).

Lansarea de azi e doar un vârf de iceberg, căci în lunile următoare site-ul va cunoaște și alte îmbunătățiri și dezvoltări, menite să asigure funcționalități noi, utile comunității. În acest moment, unele facilități au fost puse pe o listă de rescriere, urmând să fie lansate între-o versiune nouă, așa că ne-ar ajuta foarte mult dacă ne-ați spune ce funcționalități (actuale/noi) credeți că vă sunt importante și necesare pentru a le putea dezvolta cu prioritate.

Evident, ca întotdeauna, așteptăm orice observații și sugestii de îmbunătățire pentru site - scopul nostru e să dezvoltăm un avocatnet.ro care să vă placă și să vă fie în continuare cel puțin la fel de util ca și până acum.

Și pentru că lansarea unei versiuni noi este un moment festiv pentru un site, dați-mi voie să mulțumesc public (și cu emoție) tuturor celor celor care au contribuit la creșterea frumoasă a acestui proiect unic în România. avocatnet.ro nu este și nu a fost niciodată despre o singură persoană. avocatnet.ro este rezultatul efortului comun, a zeci și sute de oameni care au pus umărul la construirea acestui loc pe internet care ajută zilnic sute de mii de români. Datorită acestor oameni, răspândiți în toate colțurile țării, România are astăzi un site care îi explică legislația, care îi spune, într-un limbaj pe care oricine poate să îl priceapă, cum să se descurce în hățișul zecilor și sutelor de reglementări și reguli care apar zi de zi. Într-o țară în care legile se schimbă mai des decât răsare soarele, iar ce știai azi nu se mai aplică mâine, un proiect ca avocatnet.ro e cel care face lumină. Ca și cum ți-ar aprinde cineva becul într-o încăpere tenebroasă, din care nu știi cum să ieși.

Nimic din ceea ce este și face astăzi avocatnet.ro nu ar fi fost posibil fără încrederea și sprijinul pe care ni le-au acordat în cei 16 ani de cînd existăm: cititorii care ne accesează zilnic, consultanții care dau răspunsuri la întrebările publicate în fiecare zi, moderatorii și administratorii din forum, abonații la serviciul premium fără de care nu am fi reușit să creștem atât de mult.

În numele meu și al colegilor mei, vă mulțumesc cu drag tuturor și sper să creștem în continuare împreună. România are nevoie de noi. :)

O zi frumoasă,
Roxana
Ultima modificare: Miercuri, 23 August 2017
pianistul, administrator
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
subscriu la criticile aduse de colegii mei; e complet nefunctional :(

Cabinet de Avocat Patrascu Razvan a scris:

Sincer, in momentul de fata, schimbarea nu mi se pare deloc benefica, fosta interfata era mult mai bine structurata si mai usor de accesat, sper totusi sa ma insel. Oricum, incercati sa rezolvati urgent problema cu vizualizarea discutiilor urmarite.

Bună seara,

Noi încercăm să rezolvăm toate doleanțele. Credem, tosusi, ca actuala versiune este mult mai ușor de folosit decât precedenta. Și, în timp, cred ca vom ajunge cu toții la aceeași părere. E doar o chestiune de timp și obișnuință.

Versiunea veche a plecat și nu se mai întoarce :).

Seara buna.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Noua versiune m-a dezamagit profund. Sunt utilizator al "Avocatnet" de cand a aparut si pot sa spun ca versiunea initiala era mult mai buna, mai ales ca site-ul s-a cizelat si completat in timp cu rubrici noi atat in forum cat si in categoriile de articole juridice. Pacat ca ati renuntat la ceva bun si folositor, obtinut in timp, cu truda unor oameni priceputi si pasionati de drept.
Acum, noul site este un amestec de cuvinte fara sens.
In forum, categoriile sunt descrise de niste cuvinte complet aiurea.
Iar articolele sunt scrise de persoane cu putina minte, dar cu autosuficienta de atotcunoscatori.
Din pacate acest site a decazut si imi pare sincer rau dupa oamenii care scriau inainte si care aveau curiozitate, istetimea mintii si munceau asiduu. Celor de acum le lipsesc toate acestea.
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2017
dana13, utilizator
Domnule Administrator, va rog sa nu subestimati utilizatorii site-ului "Avocatnet". Ei nu se vor obisnui in timp cu un lucru prost, asa cum ii indemnati dumneavoastra. Va vor parasi.
Dar nu cred ca va intereseaza prea tare. Sperati ca va vor citi altii. Nu uitati ca cei pe care ii asteptati dumneavoastra sa va fie public, nu prea stiu sa citeasca.
Sfatul meu este sa cautati oameni de calitate care sa refaca site-ul. Nici nu este foarte greu: va uitati cum era si reveniti la forma aceea. Continutul era foarte bun.
Noua versiune de site o laudati doar dumneavoastra si angajatii dumneavoastra. Utilizatorilor nu le place pentru ca este prost gandita si prost conceputa.
dana13, utilizator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna dimineata,

Multumim pentru ... jigniri. Cred ca asta sunt, nu? :). Imi pare rau ca sunteti dezamagita de noua versiune a siteului. Doar la doua lucruri as vrea sa raspund. In rest, asa cum am respectat intotdeauna parerea oamenilor, asa o respect si pe a dvs.

1. "In forum, categoriile sunt descrise de niste cuvinte complet aiurea. ". Categoriile din forum sunt descrise de exact aceleasi cuvinte ca si pana acum. Nu s-a schimbat nimic in descrierea lor.

2. "Utilizatorilor nu le place pentru ca este prost gandita si prost conceputa". Eu, unul, am renuntat de mult sa ghicesc in stele ce le place si ce nu le place utilizatorilor din avocatnet.ro. Asa ca am inceput sa ma bazez pe cifre. Date nu de mine sau colegii mei, ci de sisteme independente, certificate prin independenta lor, care vorbesc sec, direct, fara subiectivism.

Iar cifrele, de la noua sectiune incoace, spun asa:
- a crescut cu 50% timpul alocat de cititori parcurgerii unor articole. Daca pana acum un cititor aloca unui articol putin sub un minut, acum aloca parcurgerii acelui articol peste 2 minute si jumatate. In medie, raportat la numarul de cuvinte per articol, articolele noastre pot fi parcurse de un cititor normal in 3,5 - 4 minute. Prin urmare, de la noua sectiune incoace, oamenii parcurg mai mult din articolele publicate pe site, semn ca se pot concentra mai mult pe ce se intampla acolo si nu mai sunt distrasi de reclamele multiple si alte elemente ciudate.
- a crescut cu 150% numarul de articole parcurse de cititori. Daca, pana acum, vorbeam despre o medie de 1,5 articole per cititor, acum vorbim despre o medie peste 3 articole per cititor. O buna parte din aceasta schimbare este data de algoritmii nostri de legare a continutului, care sugereaza articole in legatura cu cel pe care il parcurgeti dvs.
- ca tot vorbiti despre forum, a crescut cu 30% numarul de mesaje publicate, iar numarul de intrebari care isi gasesc raspunsul in prima zi de la publicare a crescut de la 60 la 70%. Asta e esentialul. Oamenii vin aici sa gaseasca raspunsuri la intrebari. Si avocatnet.ro le ofera. In timp, datorita versiunii noi si algoritmilor din spatele ei, vom scoate din ce in ce mai mult in fata membrii comunitatii care ofera raspunsuri bune, iar asta va avea un impact important in cresterea calitatii mesajelor din forum.

Iata mai jos si o reprezentare grafica a cifrelor inregistrate de site inainte si dupa data de 21 august, cand s-a lansat final noua versiune
[ link extern ] /

Si cifre ar mai tot fi, dar presupun ca se intelege esentialul. Sau, dimpotriva, nu se intelege, oricate cifre as da eu aici.

Banuiesc ce va deranjeaza pe dvs. Va deranjeaza ca nu mai publicam editoriale ca inainte si ca avem un abonament premium. Editorialele vor aparea si ele, in curand, in site, dar am considerat util sa le contruim mai intai o casa frumoasa, in care sa se dezvolte de acum inainte. Cat despre abonamentul premium, si el e aici sa ramana. O buna parte din dezvoltarile pe care le-a cunoscut avocatnet.ro in ultima vreme se datoreaza impactului financiar al abonamentului premium.

Sper ca v-am raspuns la suparare.

Altfel, o sa va rog sa nu mai jigniti de acum inainte colegii mei, pentru ca o sa ne certam. Mie imi puteti spune ce doriti, dar va rog sa nu spuneti lucruri despre redactorii, moderatorii sau alti oameni din echipa avocatnet.ro. Nu stiti cine sunt si ce fac, asa ca va rog sa nu va dati cu parerea despre capacitatea lor intelectuala.

O zi frumoasa.
Alin Popescu, administrator

Alte discuții în legătură

Modificare versiune de mobil a avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu Buna ziua, Astazi am lansat o noua versiune de mobil a siteului. Noutatile sunt urmatoarele: - este posibila editarea mesajelor scrise de utilizatori, timp ... (vezi toată discuția)
Modificari 8 iunie 2010 Alin Popescu Alin Popescu Incepand din aceasta seara, profilul de utilizator Avocatnet.ro a suferit niste mici modificari. Astfel, in locul listingului de mesaje scrise in forum pe care ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru noii utilizatori. cum functioneaza avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Va invitam sa colaborati la constructia unei baze de date cu intrebari si raspunsuri cu privire la facilitatile Avocatnet.ro. Spre exemplu: titlu ... (vezi toată discuția)