Buna dimineata,
Multumim pentru ... jigniri. Cred ca asta sunt, nu? :). Imi pare rau ca sunteti dezamagita de noua versiune a siteului. Doar la doua lucruri as vrea sa raspund. In rest, asa cum am respectat intotdeauna parerea oamenilor, asa o respect si pe a dvs.
1. "In forum, categoriile sunt descrise de niste cuvinte complet aiurea. ". Categoriile din forum sunt descrise de exact aceleasi cuvinte ca si pana acum. Nu s-a schimbat nimic in descrierea lor.
2. "Utilizatorilor nu le place pentru ca este prost gandita si prost conceputa".
Eu, unul, am renuntat de mult sa ghicesc in stele ce le place si ce nu le place utilizatorilor din avocatnet.ro. Asa ca am inceput sa ma bazez pe cifre. Date nu de mine sau colegii mei, ci de sisteme independente, certificate prin independenta lor, care vorbesc sec, direct, fara subiectivism.
Iar cifrele, de la noua sectiune incoace, spun asa:
- a crescut cu 50% timpul alocat de cititori parcurgerii unor articole. Daca pana acum un cititor aloca unui articol putin sub un minut, acum aloca parcurgerii acelui articol peste 2 minute si jumatate. In medie, raportat la numarul de cuvinte per articol, articolele noastre pot fi parcurse de un cititor normal in 3,5 - 4 minute. Prin urmare, de la noua sectiune incoace, oamenii parcurg mai mult din articolele publicate pe site, semn ca se pot concentra mai mult pe ce se intampla acolo si nu mai sunt distrasi de reclamele multiple si alte elemente ciudate.
- a crescut cu 150% numarul de articole parcurse de cititori. Daca, pana acum, vorbeam despre o medie de 1,5 articole per cititor, acum vorbim despre o medie peste 3 articole per cititor. O buna parte din aceasta schimbare este data de algoritmii nostri de legare a continutului, care sugereaza articole in legatura cu cel pe care il parcurgeti dvs.
- ca tot vorbiti despre forum, a crescut cu 30% numarul de mesaje publicate, iar numarul de intrebari care isi gasesc raspunsul in prima zi de la publicare a crescut de la 60 la 70%.
Asta e esentialul. Oamenii vin aici sa gaseasca raspunsuri la intrebari. Si avocatnet.ro le ofera. In timp, datorita versiunii noi si algoritmilor din spatele ei, vom scoate din ce in ce mai mult in fata membrii comunitatii care ofera raspunsuri bune, iar asta va avea un impact important in cresterea calitatii mesajelor din forum.
Iata mai jos si o reprezentare grafica a cifrelor inregistrate de site inainte si dupa data de 21 august, cand s-a lansat final noua versiune
[ link extern ] /
Si cifre ar mai tot fi, dar presupun ca se intelege esentialul. Sau, dimpotriva, nu se intelege, oricate cifre as da eu aici.
Banuiesc ce va deranjeaza pe dvs. Va deranjeaza ca nu mai publicam editoriale ca inainte si ca avem un abonament premium. Editorialele vor aparea si ele, in curand, in site, dar am considerat util sa le contruim mai intai o casa frumoasa, in care sa se dezvolte de acum inainte. Cat despre abonamentul premium, si el e aici sa ramana. O buna parte din dezvoltarile pe care le-a cunoscut avocatnet.ro in ultima vreme se datoreaza impactului financiar al abonamentului premium.
Sper ca v-am raspuns la suparare.
Altfel, o sa va rog sa nu mai jigniti de acum inainte colegii mei, pentru ca o sa ne certam. Mie imi puteti spune ce doriti, dar va rog sa nu spuneti lucruri despre redactorii, moderatorii sau alti oameni din echipa avocatnet.ro. Nu stiti cine sunt si ce fac, asa ca va rog sa nu va dati cu parerea despre capacitatea lor intelectuala.
O zi frumoasa.