Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
@gi-jane2 Vă mulțumim pentru feedback! Foarte curând vom implementa câteva tool-uri de moderare specifice - activitatea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi și pentru comunitate, astfel că vom prioritiza la dezvoltare și rescriere funcționalitățile care să ușureze activitatea moderatorilor. Printre altele, am reușit până acum să implementăm posibilitatea de modifica direct în mesaje și am introdus opțiunea de a suspenda un utilizator. Dacă mai aveți și alte sugestii legate de instrumente de moderare de care ați avea nevoie urgent (pe lângă cele care existau și până acum și care vor fi reintroduse), vă rog să ne scrieți. O seară frumoasă!
Buna ziua
De mai bine de o saptamana nu mai primesc newsletter-ul si nu inteleg de ce , poate tocmai datorita modificarilor pe care le-ati adus site-ului . Am intrat in contul meu si am bifat din nou rubrica dar fara rezultat . Va rog sa-mi spuneti ce sa fac in continuare , multumesc , toate cele bune !