Roxana Neagu a scris:
@gi-jane2 Vă mulțumim pentru feedback! Foarte curând vom implementa câteva tool-uri de moderare specifice - activitatea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi și pentru comunitate, astfel că vom prioritiza la dezvoltare și rescriere funcționalitățile care să ușureze activitatea moderatorilor. Printre altele, am reușit până acum să implementăm posibilitatea de modifica direct în mesaje și am introdus opțiunea de a suspenda un utilizator. Dacă mai aveți și alte sugestii legate de instrumente de moderare de care ați avea nevoie urgent (pe lângă cele care existau și până acum și care vor fi reintroduse), vă rog să ne scrieți. O seară frumoasă!
Buna ziua, as avea nevoie sa vad ce a mai scris utilizatorul ca sa imi dau seama de mesajele dublate si ar fi necesar si butonul " raporteaza abuz"- poate redenumit.
Poate reintroduceti si emoticoanele,.
As mai avea cu caracterul scrisului, abia se vede textul, Titlul e prea mare si ingrosat, iar textul abia de-l vezi.
In panoul de moderare vedeam tot ce s-a scris in subfoumurile moderate, acum ar trebui sa merg in fiecare subforum separat, sunt greu de urmarit. Ca sugestie, poate printre butoanele - ultimele discutii, raspunsuri etc, gasesc si un buton care sa imi permita accesul numai la cele moderate.
Ar trebui editate din regulament linkurile catre bursa consultantilor si catalogul consultantilor ca paginile nu exista, asta daca nu se reintroduc, desigur.
Multumesc pt reintroducerea functiei " citeaza" :)
Ma bucur ca ati introdus " consideri util acest raspuns ?" , ca exista si buton de " da" si de "nu", si ca poti aprecia utilitatea mai multor mesaje ale aceleasi persoane.