avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia comuna

Buna ziua. Sunt cu sotia de 6ani si 6luni avem un copil cu varsta de 4ani si 2 luni si dupa aceasta perioada am hotarat din cauza neintelegerilor sa divortam- custodie comuna.Am fost la un notar ne-am informat ce acte ne trebuie pentru a face custodia comuna

1. numele sotiei dupa divort : sotia vrea sa ramana cu numele meu
2. parintele la care va locui copilul : sotia tine mortis ca copilul sa locuiasca la ea si aici vroiam sa va intreb ce dezavantaje am eu daca domiciliul copilului este la sotie
3. drepturile parintelui care nu locuieste cu copilul : drepturi egale cu parintele la care locuieste copilul

Vreau sa stiu ce pasi trebuie sa urmez ca sa ii fie bine copilului din toate punctele de vedere copilului ii este mai bine la tata

Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 24 August 2017
florin_du, utilizator
Aveti dreptate. Va intelege. Oare cati ani au trecut pentru unii in aceasta speranta? Pana va intelege insa, presupun, ca din pacate, aceasta mama egoista, va incerca sa cenzureze si mai mult relatia tata-copil, sau nu? Am citit pe net de unul care tot scrie "se strange latul", duduind de sperante ca visele lui de a o distruge pe mama vor deveni realitate, iar intre timp copilul creste si.... e de vazut, sincer, si mai ales va fi, cum se va "strange latul", caci scria omul ca ultimele lui demersuri nu s-au prea bucurat de succes.
Probabil ca si copilul, despre care vorbiti, cu ajutorul unor demersuri judiciare sustinute, va intelege, ca si mama, ca trebuie sa isi iubeasca tatal. Si daca nu va intelege, nici cu plangeri, nici cu executori, nici cu DGASPC, nici prin amenintarea mamei cu puscaria, precum domnul cu "se strange latul" nicio problema, nu ne lasam, caci doar s-a inventat violul, adica dragostea cu de-a sila.
Apai daca nimic din astea nu au cucerit inima copilului si acesta nu a sarit de gatul taticului, strigandu-i te iubesc tati, ce bine ca vrei sa o bagi pe mami la puscarie, ce bine ca vii la mine cu politia, cat de mult ma iubesti cand nu platesti nimic pentru mine, atunci il dam cu capu' de masa pana intelege...cu forta! Halal dragoste ce se va naste.
Ma intreb insa, cat timp tatal a trait langa copil, cum de nu s-a nascut aceasta dragoste, ca doar atunci, presupun, ca acel copil era lasat sa-si iubeasca tatal.
Cat de jos in regn trebuie sa fie un om care doreste si accepta asa ceva.
Sau poate ca acel copil iubeste pe altcineva pe post de tata, sau nu are dreptul sa aleaga pe cine sa iubeasca?
ps: Sunteti tare obsedat de mama. Nu v-a trecut de ea inca?
Ultima modificare: Marți, 29 August 2017
proastasatului, utilizator
Nu despre mama este vorba doamna. Ci despre copil. De asta zic ca se pare ca nu reusiti sub nici o forma sa intelegeti. Copilul are dreptul sa aleaga pe cine sa iubeasca. Or el nu este lasat. Vad ca partea asta macar ati inteles-o. Tot e un inceput.
Cand va pierdeti orice argument logic incepeti cu "nu v-a trecut de ea"? Cat de ridicol. Doamna draga, in teorie acest "nu mi-a trecut" ar fi existat atata timp cat mama copilului ar fi avut un comportament de om sanatos la cap, iertati-ma
Ultima modificare: Marți, 29 August 2017
againstPAS, utilizator
Dnule agpas degeaba scrieti ca nu e vorba despre mama cand nu e postare in care sa nu scrieti despre ea. Si nu doar ca scrieti mereu despre mama, dar va preocupa si copilaria acelei mame, cat si actuala ei viata amoroasa. Cel ce citeste ce sa inteleaga? Decat ca, nu v-a trecut.
Daca dvs ati considera ca a r fi vorba despre copil, ati scrie despre copil, ce faceti pentru copil, ma rog nu dvs, referinta generica, despre cum sprijiniti cresterea si dezvoltarea copilului, despre ce-i oferiti si ce nevoi are copilul, cam astea ar fi temele....
De unde oare rezulta preocuparea pentru copilaria mamei si actuala viata amoroasa? Puteti sa indicati sau va gandeati poate la altceva? Unicul motiv pentru care mai scriu ceva despre parintele rezident este in contextul in care el este cel ce impiedica implicarea in cresterea si dezvoltarea copilului, in a-i acoperi nevoile copilului, adica preocuparile normale. Intelegeti acum?
Ce si cine ar putea intelege ceva din postarile dvs, cand dvs insiva nu mai stiti ce ati scris cu cateva postari in urma, in cadrul aceluiasi subiect?
Cand ati scris asta, citez:
fetitele ce sunt alienate si nu au o legatura cu tatal nu reusesc sa aiba o familie si ajung amantele unor barbati nu tocmai potriviti pentru ele
era vorba despre o referire la viata vecinei dvs?
Cat priveste lozincile
tatal nu e lasat
,
copilul nu e lasat
etc si alte conjugari ale aceluiasi verb ele denota doar incapacitatea de asumare.
Despre motivul pentru care scrieti si pe care il denumiti
unicul
...e mai mult decat clar: motivul vine din multa, multa plictiseala si mult, mult timp liber. Asta apropo de viata pe care ati avea-o!
Ultima modificare: Miercuri, 30 August 2017
proastasatului, utilizator

Alte discuții în legătură

Ascunde copiii si nu ii duce la scoala cornycorny cornycorny Buna seara, sunt in divorț cu sotia, aceasta a părăsit locuința comuna împreună cu fiica invatata de avocat, deoarece se manifestă violent, eu am depus ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor 13Florin 13Florin In urma sentintei actiunii judecatoresti de divort ,am obtinut dreptul de a vizita si de a lua acasa copilul minor insa mama minorului imi refuza dreptul de ... (vezi toată discuția)
Custodia unui copil de 3 luni rezultat dintr-o relație de concubinaj. care sunt criteriile după care se stabilește domiciliul lui? MarcoMaria MarcoMaria Buna seara. Intrebarea mea este: la cine va ramane copilul , sau cum se procedeaza in cazul in care eu si prietenul meu nu suntem casatoriti, dar la nastere ... (vezi toată discuția)