Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Buna ziua, stimati colegi de suferinta!
Postez acest anunt pentu colegii care in februarie vor sustine examen de admitere in barou in conditiile in care au fost definitivati in alte profesii juridice.
Pentru cei care sunt consilieri juridici definitivi in Colegiul Consilierilor Juridici Bucuresti, pana joi 14.01.2010, Colegiul a eliberat adeverinte preformulate din care nu reiesea faptul ca examenul de definitivat a fost sustinut in conditiile cerute de Barou (adica la cel putin 3 materii din cele la cere se va sustine examenul in Barou) Prin acea adeverinta se ceritfica doar faptul ca am susinut examenul de definitivat in profesia de cj si ca in urma acesui examen am fost inscrisi pe tabloul cj definitivi.
Insa, in urma vizitei mele la colegiu de marti 12.01.2010, si a cererilor catre dumnealor prin care expuneam ca o adeverinta de genul aceleia nu ar fi suficienta pt dosarul de inscriere la examenul in Barou si ca pt a putea intruni conditiile cerute de Barou este necesar ca din adevarinta sa reiasa ca am sustinut examen scris la cel putin trei materii din cele 5 la care se sustine ex in Barou, prin buna- vointa domnului Satmarean presedintele comisie de avizare, in sedinta ce a avut loc in data de 14.01.2010, reprezentantii Colegiului Consilierilor Juridici Bucuresti, au luat hotararea (pentru a ne ajuta-intrucat in Colegiu nu gasesti mutrele acre din Barou) vor elibera pe langa acea adeverinta (cea preformulata-care costa 60 lei) si o anexa din care reiese ca am sustinut examenul de definitivat din materiile: dr. civ, penal, proc,civ, penal, dr,muncii, dr.administrativ, legea conj juris si legea privind profesia de av.
Anexa la adeverinta NU COSTA NIMIC IN PLUS! O puteti ridica, anuntand in prealabil ca veti merge sa o ridicati (ca sa nu asteptati sa o redacteze si sa nu riscati sa nu gasiti pe cineva care sa o semneze)
In rest toate bune!
PS: Daca a mai facut cineva acest anunt, sa-mi fie cu iertare. Anul acesta nu am intrat pe acest forum, asadar nu sunt in tema cu ce s-a discutat pe aici, insa daca nu faceam acest anunt, asa fi avut mustrari de constiinta.
Sper ca am putut fi de folos.
raspuns :
1.c
2c
3b
4c
5a
6a
7a
Alibiul este considerata o proba directa cu o forta de dovada deosebita, deci nu indiciu.
A se vedea: Neagu-proc pen-parte generala p. 436 si Volonciu, pag. 168