Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Eu mi-am pregatit dosarul frumusel si am mers la barou. Sunt consilier juridic definitiv de la data aparitiei legii consilierilor juridic.Nu mai conteaza. Ideea este ca nu mi-a fost primit dosarul deoarece in opinia respectivei doamne nu am temei juridic daca nu am dat examenul de primire in profesie. Dar legea se bate cap in cap. Mi-a spus sa urmaresc situl unbr pt ca este posibil ca in februarie sa se organizeze un examen pentru cei care vin din alte profesii. Cat despre faptul ca cei veniti din alte profesii anul acesta nu au putut sustine examen, ci au fost plimbati cu vorba...mi s-a spus ca nu mai este timp sa se organizeze anul acesta. Voi ce parere aveti? Eu as fi preferat un raspuns in scris din partea Baroului... Anul trecut am fost in aceeasi situatie, nu am putut obtine un raspuns coerent din partea BB in ceea ce priveste sustinerea examenului celor care vin ca definitivi din alte profesii. Noi care examen il sustinem? Examenul de primire sau de definitivare? Parerea mea este ca nu ar mai trebui sustinut nici un examen.
ti-a explicat ce inseamna alte meserii in opinia lor?
;)
vio65 a scris:
ti-a explicat ce inseamna alte profesii in opinia lor?
;)
Probabil ca oancea_nicoleta_laura nici nu a intrebat ce inseamna ,,alte meserii in opinia lor", pentru ca nu are nicio legatura cu motivul pentru care s-a prezentat ea la BB .
Exemplu de meserii: zugrav, tamplar, tinichigiu, si alte asemenea care presupun o munca fizica, pentru care trebuie sa ai anumite abilitati.
Eu cred ca te-ai referit la alte profesii juridice, si acestea sunt: consilier juridic, notar, judecator, procuror.