Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Newady2003 a scris:
Ar trebui sa contestam tot examenul nu baremul sau nota! Au fost intrebari la care prin natura lor materiala nu au fost intelese de participanti, iar noi nu aveam obligatia de a corecta ce era de obligatie lor principala, sa "confectioneze" niste teste si sa nu plagieze continutul ex de la inm.Loc de frauda si subiectivism cat cuprinde.. incepand de la criticile aduse de supraveghetoare care dupa ce plecai din clasa puteau sa iti mai faca ele un punct pe lucrare daca le suparai, terminand cu faptul ca a trebuit sa scriem cu pixu dat de ei..ceea ce inseamna ca facea oricine 2-3 intrebari si cine avea interesul le completa pe urmatoarele...Un examen normal pentru un avocat si un examen greu pentru nivelul de pregatire din cadrul unviersitatilor din romania. aproximez 20% promovabilitate.
NU STIU DACA AI PARTICIPAT SAU DACA AI VAZUT SUBIECTELE, cel putin la drept civil subiectele sunt in proportie de 90% cele date la INM in anii trecuti,
33 de grile de la Dr. Civil, date acum in februarie la admitere barou au fost pur si simplu copiate de pe site-ul INM de la examenele trecute, verificati daca nu ma credeti pe site-ul INM la arhiva admitere verificati grilele de civil din 2009,2008,2007 o sa aveti o mare surpriza,
si o intrebare pt cei care au participat la examen, voua v-au sigiat lucrarile?
si eu am fost in sala de vis a vis niste nebune.trebuie sa facem contestatie pentru ca nu ne-au sigilat lucrarile
just a girl a scris:
si eu am fost in sala de vis a vis niste nebune.trebuie sa facem contestatie pentru ca nu ne-au sigilat lucrarile
Nu avem ce sa mai facem, din punctul meu de vedere lucrurile sunt foarte clare, cautati pe site-ul INM in arhiva examene 2009,2008 si 2007 si veti gasi in grilele de acolo 33 din cele 40 de intrebari de la Civil , e foarte clar a fost un examen care trebuia promovat doar de anumite persoane, pacat de bani