emilmailat a scris:
LA mine Sala 004 parter intrarea C, nu au sigilat nici macar 1 lucrare, nici in ziua 1 nici ziua 2......ce sa mai CIRC, Examen admitere Barou 24-25 feb (Exclusiv pt avocati stagiari) = Strangere fonduri barou Feb. 2010
AICI TE CONTRAZIC,
si eu am stat in sala 004 intr C, si mie mi-a sigilat lucrarea, dar doar in ziua 2. In prima, nu am fost atent.
UITATI O CHESTIE IMPORTANTA (nu strig, dar vreau sa atrag atentia)
Grilele au fost de nivelul celor de la magistratura, sau copiate dupa ele, sunt de acord sa dam asemenea grile, dar sa avem aceleasi conditii. La magistratura, intri cu CODUL IN MANA, si atunci te duce capul sa gasesti chichita din intrebare, nua sa, sa stiu toate codurile pe de rost.
eu am depus contestatie la p civil, cu art din lege, si nu le-au luat in considerare. Bataie de joc.
La examenul de admitere in magistratura nu se mai intra cu codul de vreo cativa ani buni, asa ca sa nu dezinformam! Am vazut si eu grilele, au fost de dificultate medie. Cu alte cuvinte pentru cineva care a studiat materia atent si cu simtul raspunderii putea trece cu usurinta de ele. Stiu ca sunteti suparati,primul impul este acela de a da vina pe oricine sau orice altceva in loc sa se faca autocritica. Nivelul la care se invata carte in facultatile de drept in Romania este discutabil, e adevarat, dar aici mai intervine si munca depusa de fiecare in cei patru ani de scoala, de seriozitatea cu care a tratat sesiunile si nu numai, etc. Calmati-va si daca va doriti cu adevarat aceasta profesie solutia nu este decat una-invatati, invatati si iar invatati. Daca sunteti foarte bine pregatiti nu are nimeni ce sa va faca! Asta e concluzia la care am ajuns eu la 5 ani si ceva de la terminarea facultatii, dupa examene nenumarate date picate si trecute, dupa citirea si recitirea de sute de ori a cartilor. Indiferent de profesia juridica pe care v-o doriti trebuie sa fiti constienti ca datoria de a fi extrem de bine pregatiti este expresia imensei responsabilitati pe care o implica fiecare dintre acestea. Spor la invatat!