Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
andreea st a scris:
am si eu o intrebare:ati gasit modificarea art 62 c.pen.undeva?eu nu gasesc si nu stiu care e treaba cu militarii in termen,ca acum nu mai exista asa ceva.
ms mult.
Nu mai exista,dar art.62 a ramas tot in Cod. Eu am codurile actualizate,dar acest art.62 nu a fost nici abrogat,nici modificat.;)
luiza2008 a scris:
andreea st a scris:
am si eu o intrebare:ati gasit modificarea art 62 c.pen.undeva?eu nu gasesc si nu stiu care e treaba cu militarii in termen,ca acum nu mai exista asa ceva.
ms mult.
Nu mai exista,dar art.62 a ramas tot in Cod. Eu am codurile actualizate,dar acest art.62 nu a fost nici abrogat,nici modificat.;)
Si CATE cazuri din acest fel in care obiectul unui articol nu mai exista sau nu mai e de actualitate.... Welcome to the romanian law-making process... :(
andreea st a scris:
ms mult.