avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare in clasa functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare in clasa functionar public

sint referent superior ( asistenta medicala) la Directia de Sanatate Publica in cadrul Serviciului Programe de Sanatate si absolventa de studii superioare cu licenta in psihologie. Va rog sa-mi spuneti in ce conditii se poate transforma postul meu din post cu studii medii in post cu studii superioare pentru promovare in clasa.
Va multumesc.
Atunci, va prinde in planul de ocupare a functiilor publice, pentru anul 1010. :)
1010?:(
cadrul legal ... este obligatoriu?
multumim!
In principiu, da.... :) In urma cererii dvs., cei din compartimentul Resurse Umane, vor intocmi planul de ocupare a functiilor publice.
Am primit raspuns de la ANFP precum ca ei nu au competenta de a stabili corespondenta intre studiile efectuate si atributiile din fisa postului, acest lucru fiind de competenta autoritatii in care imi desfasor activitatea. Dela unitatea in care lucrez am primit un raspuns favorabil in sensul ca sunt deacord cu promovarea mea considerand ca studiile corespund postului. Ce am de facut in continuare? Care sunt demersurile pe care trebuie sa le fac eu mai departe sau demersurile pe care trebuie sa le faca de acum incolo unitatea pentru a se finaliza promovarea?
Lasati va rog a adresa de mail, si-o sa va trimit o procedura completa.:)

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa, functie publica ContSters287034 ContSters287034 Buna seara, un referent principal 2, incadrat in cadrul UAT, in urma absolvirii cu titlu de licenta Fac. de Stiinte Juridice si Administrative in anul 2011, ... (vezi toată discuția)
Referent debutant - cum voi fi reincadrata? klaudia772001 klaudia772001 In 01.04.2007 am fost numita prin concurs referent de specialitate debutant avand studii SSD. În 09.07.2007 am plecat in concediu de crestere a copilului pana ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici snadica snadica In 2009 am dat examen pentru promovarea in functia publica clasa I ,consilier,lucrez in compartimentul urbanism si amenajare a teriroriului intr-o primarie de ... (vezi toată discuția)