Buna seara acum 3 luni am castigat procesul de suplinirea acordului unuia dintre părinți pentru a scoate fata din țară problema este ca fostul soț ă facut recurs pe motiv că ii încalc drepturile lui acesta nu se ocupa cu nimic de copil nu are program de vizita nu plătește pensie si pe mine ma hărțuire cu mesaje si ori unde ma vede singura ce as putea face sau ce dovezi sa aduc la recurs sa vada ca el nu are treaba de copil si il intereseaza decat persoana mea?
El nu a cerut program de vizita la divort dar cand a facut recurs a spus că ii încalc dreptul de as vedea copilul si de a avea o legătură strânsă cu el vorbe scrise pt ca el nu a venit nici macar 5 minute sa vada copilul a trimis o pe mama lui sa caute copilul la grădiniță decât trimite mesaje in care ma face un toate felurile
Trebuie să faceți în asa fel încât să dovediți că nu a exercitat programul de vizita.
Nu contează dacă are sau nu hotarare judecătorească ci daca a vizitat sau nu minorul si cat de des.
Dacă aveți avocat stabiliti cu el o strategie ca sa nu va judecati aiurea.
Orice tata are drept de vizita dar degeaba il are daca nu il exercită...
Asa trebuie pusă logică problemei sub aspectul relevantei juridice.
Este însă adevarat ca se incalca grav dreptul la vizita daca mama se muta in alta tara.
Eu nu ma mut cu copilul plecam doar in vacanta eu încalc dreptul dar el nu ?atât timp cât nu plătește pensie si nu se ocupa cu nimic de copil nici macar nu vine sa il vada nu ii cauzează cu nimic?
Eu am depus in luna mai actele pt proces sa plec in vacanta de vara dar procesul sa lungit până în august pe 25 asa ca nu am mai putut pleca pt ca copilul a început grădiniță el sa plimbat prin grecia a fost in vacanta daca merg in instanta si spun si aceasta chestie se ia in considerare ca eu sa pot pleca cu copilul in vacanta de iarna la tatăl si fratele meu cum am mai spus el nu a venit decât o dată sa vada copilul din luna aprilie si atunci pus pe scandal pt ca eu eram afara cu copilul si viitorul soț