Buna seara acum 3 luni am castigat procesul de suplinirea acordului unuia dintre părinți pentru a scoate fata din țară problema este ca fostul soț ă facut recurs pe motiv că ii încalc drepturile lui acesta nu se ocupa cu nimic de copil nu are program de vizita nu plătește pensie si pe mine ma hărțuire cu mesaje si ori unde ma vede singura ce as putea face sau ce dovezi sa aduc la recurs sa vada ca el nu are treaba de copil si il intereseaza decat persoana mea?
Da ordonanța prezidențială singura sumă pierdută sunt cheltuielile avocatului si taxele pt proces cum mergeam la tatăl meu va dati seama ca nu plăteam nimic decât drumul
Ca sa ma fac înțeleasă tatăl si fratele meu lucreaza in Austria de 12 ani eu locuiesc in casa părintească cu copii unde am locuit si cat am fost căsătorită pt am 2 copii unul purtând numele meu pt ca nu a vrut să îl recunoască si asa aveam ajutor pe mama mea care a decedat acum 7 luni copii si eu am suferit foarte mult ei au aflat mult mai tarziu ca bunica nu mai e pt ca in momentul in care mama ă decedat am dus copii la tara .fostul soț a crezut că daca mama nu mai este o sa ma oblige să mă întorc la el iar tatăl meu sa gandit ca ne-ar prinde bine o vacanta atât mie cât și copiilor in Austria