Buna seara acum 3 luni am castigat procesul de suplinirea acordului unuia dintre părinți pentru a scoate fata din țară problema este ca fostul soț ă facut recurs pe motiv că ii încalc drepturile lui acesta nu se ocupa cu nimic de copil nu are program de vizita nu plătește pensie si pe mine ma hărțuire cu mesaje si ori unde ma vede singura ce as putea face sau ce dovezi sa aduc la recurs sa vada ca el nu are treaba de copil si il intereseaza decat persoana mea?
Dar dacă adun mai multe persoane vecini de pe scara si si dau declarați semnate fara ca ei sa meargă în instanță se poate adica la notar sau de fata cu un judecător ceva de genul ?este posibil
Se poate sa strâng mai multe declarați de la vecini cum ca au auzit si au vazut anumite lucruri făcute de fostul soț?vecini nu vor sau nu pot merge din cauza serviciului
Conform legii martorul trebuie audiat de judecător.
Însă în astfel de procese orice e posibil si puteți încerca asa...
Legea nu are mare legatura mereu în acest fel de procese...si depinde ce instanța nimeriti...
Dacă nu aveți alta solutie ce ati putea încerca...
Buna ziua revin cu o intrebare acum 2 zile am avut nevoie de o semnătură pr copil din partea tatălui la grădiniță și la înscrierea copilului la un curs i-am dat mesaje si am sunat imi respingea apelul si la sms nu a răspuns ce pot face ?