avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cât durează instrumentarea unui dosar ??
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cât durează instrumentarea unui dosar ??

Buna seara. In urma cu un an prietenul meu s.-a urcat la volan in stare de ebrietate și după o urmărire ca in filme (fără victime, din fericire) a fost oprit de poliție și i s-au luat probe de sânge pt stabilirea alcoolemiei. După 6 luni de la incident, a cerut sa platească analizele, S-a dus la Poliție, a solicitat nr dosarului și a angajat un avocat. (luna aprilie a.c.) Pana la aceasta data nu a primit nicio veste privind dosarul. Este normal sau trebuie sa mai facă ceva pt a se ocupa cineva de dosar ??? Va mulțumesc !!
Ultima modificare: Vineri, 3 Noiembrie 2017
DanAlyna, utilizator
Trebuie sa faca scoala de soferi din nou??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan - pedepse, alte consecinte doru200807 doru200807 azi se implinesc 3 saptamani de cand am atins cu oglinda laterala alta oglinda la o masina din trafic, celalalt conducator auto a sunat la 112 a venit ... (vezi toată discuția)
Prins cu alcoolemie de 0,84 in aer respirat crisu_10 crisu_10 Salut.Am fost prins cu o alcoolemie de 0,84 si nu stiu care ar putea fi consecintele.Este prima abatere,nu mai am nici o alta pata la cazier.Ma poate ajuta ... (vezi toată discuția)
Solutionare caz alcoolemie florentin29 florentin29 salut,acum 2 saptamani am fost oprit de politia de la circulatie ca am trecut pe rosu(in mod normal acolo era intermitent la dreapta,m-am asigurat din stanga ... (vezi toată discuția)