avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cenzor asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cenzor asociatie de proprietari

O persoana cu studii superioare economice,nefiind membru CECAR,paote sa indeplineasca functia de cenzor,in cazul in care nu locuieste in aceea asociatie?
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 09:46, 17 Noiembrie 2017
@ynocentta
Accesul la profesia de expert contabil este conditionat de sustinerea unui examen la CECCAR, despre societati comerciale membre CECCAR nu mai este cazul sa vorbim, raman persoanele cu studii superioare economice si experienta de 5 ani in domeniul financiar-contabil, acestea sub ce forma pot presta servicii de cenzorat?Nu cumva trebuie sa fie PFA,II, SRL ?Nu cumva iar ajungem la CECCAR?
va multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
persoanele cu studii superioare economice si experienta de 5 ani in domeniul financiar-contabil pot fi angajate cu contract de mandat, sau chiar contract de munca.
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2017
Dr.Virgil Dan Amza, Evaluator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare liste cote de intretinere Va rog sa-mi spuneti ce cod CAEN/obiect de activitate trebuie sa am la PFA sau SRL pentru a face verificari de liste plata cote de intretinere la asociatiile ... (vezi toată discuția)
Cenzorul asociatiei de proprietari costache80 costache80 Va rog sa-mi spuneti daca un cenzor persoana fizica poate fi angajat in baza unei conventii civile conform art. 21 din Legea 230/2007, conform caruia \\"Dacă ... (vezi toată discuția)
Contabil si cenzor in asociatia de proprietari oret20 oret20 Buna ziua, am si eu o intrebare. De curand in asociatia noastra de proprietari a intervenit o schimbare prin plecarea cenzorului nostru. Am angajat o ... (vezi toată discuția)