gigiz a scris:
"hotumattua",
nu ne mai fierbe si spune-ne unde a gresit vo87yh1co.
Personal cred ca a procedat bine. Trebuie sa luam atitudine toti in situatii ca aceasta. Altfel n-o mai scoatem la capat cu abuzurile si ignoranta autoritatilor.
Nu vreau sa va plictisesc dar daca v-as povesti cum au venit cei de la Evidenta persoanelur sa-mi aduca acasa noua Carte de identitate desi este ilegal sa se procedeze asa... nu v-ar veni sa credeti. Totusi au facut-o. De ce? pentru ca erau in culpa cu abuz in serviciu si au vazut ca nu tine cu mine. In fine.... si asta poate insemna atitudine. Pot demonstra cu inregistrari video ptr. ca am camera pusa in fata usii de la intrare.
A greşit fiindcă "a jucat pe terenul adversarului", adică s-a apucat să reia cauza pe fond. Instanţa deja stabilise fapta: abuzul în serviciu al agentului. Deci, fie proceda cum am procedat eu, fie făcea plângere penală pentru abuz în serviciu, ataşând doar sentinţa. Atât! Putea să facă asta chiar în procesul în care a câştigat, putea să ceară şi daune.
Si, în final, DA, trebuie să luăm atitudine! De aceea recomand tuturor celor care câştigă în instanţă, să nu considere problema încheiată, ci să continue pentru pedepsirea celor vinovaţi.