avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Influența negativă a tatălui asupra copilului. Ce ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Influența negativă a tatălui asupra copilului. Ce pot face pe cale legală?

Buna ziua. Am o problema cu fostul concubin si cu relatia lui de tata cu fiica noastra. De fiecare data cand o aduce (dupa vizita la el) fetita, de 2 ani si 5 luni acum, vine cu tot felul de "informatii" de genul: mama nu are grija de mine, tati rupe capul lu' nenea care vine la mami in casa,....si lista este lunga si tot mai greu de gestionat. Am incercat sa discut cu tatal si mi-a spus ca fetita este schizofrenica si trebuie neaparat dusa la psiholog, ca el nu a facut asa ceva. O perioada fetita nu mi-a mai povestit nimic pentru ca "nu ma lasa tati". In plus fetita vine tot mai agresiva de la intalnirile cu tatal. Povestea din aceasta seara este ca mami nu mai este mama ei ci noua iubita a tatalui este, eu sunt a lu' nimeni, ea (fetita) va pleca cu tati si cu noua lui iubita intr-o tara (nu dau numele) iar mami ramane singura. Ce pot face pe cale legala? Pentru ca nu rezonez in comunicare cu acest om si toata lumea pana acum mi-a spus ca nu am ce sa fac. Nu exista nici-o lege? Chiar nu exista?
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nivelul de frustrare al unora pare a fi direct proporțional cu apelativele gen golan iresponsabil, dispreț etc. O sa va dați seama mai încolo ce greșit ați abordat tot. Terrybly wrong
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nivelul de frustrare al unora pare a fi direct proporțional cu apelativele gen golan iresponsabil, dispreț etc. O sa va dați seama mai încolo ce greșit ați abordat tot. Terrybly wrong

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minori si familie raluca_barbulescu raluca_barbulescu Buna ziua! Sunt despartita de 3 ani, am 2 copii de 4 ani si resp 8 ani. Copiii nu au fost vizitati de tatal lor de 2 ani. Acum prin programul de vizita ... (vezi toată discuția)
Minor si familie madalinmanea madalinmanea Buna ziua . Sunt tatăl unei fetițe de 4 anișori . Aceasta imi poarta numele . Plătesc pensie alimentară regulat de aproximativ 2 ani . Iar de curând s.a ... (vezi toată discuția)
Remedii efective alienare parentala evidenta againstPAS againstPAS Citeam undeva ca singura sansa reala a parintelui alienat esta ca, pe parcursul procedurii de executare silita, parintele alienator sa isi epuizeze proprile-i ... (vezi toată discuția)