avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1627 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Propune o noua serie de moderatori pana la 5 noiembrie
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Propune o noua serie de moderatori pana la 5 noiembrie

Multumim pentru propunerile de data trecuta. Le multumim si moderatorilor nou-numiti ca si-au acceptat si luat in primire rolul cu cea mai mare seriozitate.

Astazi ma gandesc ca e vremea sa incercam sa propunem moderatori pentru forumurile care inca sunt moderate de unul sau doi oameni. Ma gandesc, printre altele, la forumurile dedicate Avocatilor si admiterii in avocatura (unde exista topicuri extrem de importante, de genul Admiterii in avocatura, care suscita constant interesul unui mare numar de utilizatori, de unde si contrele constante dintre acestia), Admiterii in Magistratura.. si altele.

Prin urmare, haideti sa propunem pana la 5 noiembrie, un nume de utilizator si un forum caruia i s-ar potrivi acest nume ca moderator. La fel ca data trecuta, promit sa centralizez pe 5 noiembrie aceste propuneri si sa alegem viitorii moderatori din randul numelor amintite acolo.

Multumesc anticipat pentru propuneri.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 18:53, 11 Noiembrie 2009
Buna seara, voi face si eu cateva propuneri. Persoanele pe care le nominalizez sunt alese dupa aceleasi criterii pe care le-am enumerat si in "sesiunea" anterioara.
Asigurari, reasigurari - nucu$ si elenaerdei
cermak gruianu pentru:
-executare silita
-avocati si admitere avocatura
-cod rutier/probleme cu masina
-impozite si taxe/interpretare legala
-proprietate industriala
-protectia consumatorului
-sa schimbam impreuna legea
-legi aplicabile pentru
Magda Staicu la oricare din forumurile din categoria Discutii contabile si fiscale
Diana Persa pentru:
- Avocati si admitere avocatura
- Recuperari de creante
- Probleme privind insolventa
Avokitten:
Unde isi doreste: Admitere in magistratura
Drept penal :)
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2009
pakos, utilizator
nu neaparat subiectul dedicat magistratilor, ma atrag mult si subiectele ce tin de civil, familie si dr penal...in penal mai inveti omul ce sa zica... dincolo cahhh... vorbesc actele.

pis pakos am observat ca tu ai un ochi verde si unul albastru (in avatar), asa este?

draga Admin, un forum pt politisti exista aici pe avocatnet? tare as vrea sa cunosc modalitatea lor de a gandiB-)
Primul care m-a intampinat acum doi ani pe forum si care nu mi-a inselat asteptarile, pastrandu-si amabilitatea si prezenta constanta pe forum, Alex Chiciu, este si propunerea mea pentru moderator.
Celelalte nominalizari facute de colegii mei sunt la fel de onorabile ( ca sa nu mai zic de nominalizarea mea, saru'mana...nu stiu ce-am facut sa merit asta ...oricum eu sunt activa doar intre orele 21.30-02.30 si doar in topicuri privind politica, civil si penal, deci daca pot sa va fiu de ajutor asa, "daca-i ordin, cu placere!").
1.eu sunt mandra de alexchiciu care mi-a fost si coleg de grupa si pe care il propun la sectiunea avocati -admitere
2.trope_doi
3. avokitten
4.J.H
5.elenaerdei
6.cermak gruianu
7.Claudiu Lasconschi
Ultima modificare: Joi, 29 Octombrie 2009
ContSters87904, utilizator
trope_doi

avokitten

romania inedit

Alte discuții în legătură

Noi propuneri pentru moderatori Alin Popescu Alin Popescu Pentru ca activitatea din Forum creste in fiecare zi, pentru ca numarul celor care scriu este tot mai mare, a venit vremea sa va lansam invitatia sa propuneti ... (vezi toată discuția)
Propune moderatori. pana la 10 octombrie Alin Popescu Alin Popescu Propune trei utilizatori Avocatnet.ro despre care crezi ca ar fi buni moderatori. Si, in functie de notele pe care le acorzi si de reactiile publicului, noi ... (vezi toată discuția)
Forumuri noi? Alin Popescu Alin Popescu Buna ziua, Ce forumuri noi credeti ca ar trebui sa mai infiintam in cadrul Forumului Avocatnet.ro? Ce domenii de drept si economie credeti ca sunt ... (vezi toată discuția)