Așa îi denumesc eu, mai pe scurt ... falși președinți, deoarece
ori n-au fost nici proprietari, nici membri ai Asociației noastre, semnatari ai Acordului de Asociere, ori n-au convocat nicio A.G. între 2010 și 2013, cel puțin pentru alegerea conducerii,
Eu am fost membru în Comitetul Executiv după ce am forțat Primăria să-i oblige pe impostorii care au condus ilegal Asociația între 2010 și 2013, să organizeze prima Adunare Generală după anul 2009, pe data de 06.04.2013.
Am ales, cu greu, o președintă, noi crezând că ea era sinceră, zicând că ea ar fi fost proprietară cu actele legale, implicit și membră a Asociației noastre, semnatară a Acordului de Asociere (noi nu știam atunci de obligația de a fi și membru și proprietar pentru a fi ales legal ca șef de Asociație - mama ei era proprietară a imobilului în care locuia din 1964).
Odată ce ea nu ne-a informat că nu e proprietară membră a Asociației, este logic că am cerut Instanțelor să ia măsuri împotriva ei, știind că ne-a mințit pe toți
Vedeți că abia din 10.06.2017 a devenit proprietară cu acte, dar era prea tardiv, pentru că între 2013 și 2017 nu avea nicio calitate în Asociația noastră, nici măcar de membru -
[ link extern ]
Când am văzut că această falsă președintă abuzează de funcție și nu respectă nicio lege, nu m-am mai prezentat la ședințele Comitetului Executiv, ulterior infractoarea îndepărtându-i și pe ceilalți 5 membri care fusesem aleși pe 06.04.2013,
acum aflând, după debarcarea ei forțată, că-și măriseră salariile și indemnizațiile cu salariul minim, la un program de 8 ore/zi, cu toate că programul lor zilnic e de 3 ore !
Vedeți demisia ultimului membru al C.E., din cei 7 care eram în 2013, acesta fiind și el enervat că această impostoare refuza să aplice deciziile C.E., dar și hotărârile A.G. -
[ link extern ]