si eu ma tot intreb, chiar sunt astfel de oameni - se pare ca din ce am auzit chiar sunt - nu ma astept sa fie de partea noastra si sincer nici nu vreau sa fie in jurul fetitei mele - dar macar bun simt sa existe si respect pentru defunct care a lasta pe lumea ac o fetita nevinovata superba care le si seamana. Probabil ca fostul sot mi-a facut publicitate frumoasa (intre ghilimele) - parearea mea este ca orice problema ar fi fost intre mine si fostul sot nu tb sa se intample asa ceva daca erau cat de cat persoane cinstite si sa accepte situatia, cunoscand foarte bine atitudinea lui.
- o prietena - tot o mamica - cazul este asemanator cu al nostru doar ca ea s-a dus la mormantare - si ia spus soacra ca
tu tb sa fi in locul lui ea are 2 copii mici....
- de la mesajele pt care am fost data in judecata - nu s-a mai discutat de loc, nici nu vreau si nici nu avem ce discuta - legea isi va pune amprenta
lupciano a scris:
Stimată doamnă,
Eu mă întreb ca un neștiutor muritor de rând, cum mama zmeilor au reușit să supraviețuiască rudele alea și să se mai și înmulțească, având în vedere gradul avansat de retard mental?!? Să-mi fie cu iertare, dar atunci când tu ca adult ceri bani unui copil de 4 ani pentru o cauză asupra căreia tu ești obligat să o onorezi, nu pot să mă duc cu gândul la două variante:
1. Rudele alea fie sunt retardate, au o problemă psihică, ceea ce le face periculoase, de ținut sub supraveghere,
2. Fie, rudele sunt niște paraziți ai societății, care vor să profite de foloase necuvenite, cerând minorului anumite lucruri care nu țin de el(așa cum o fac anumite "persoane" bipede, prin forțarea copiilor să cerșească.
Personal, eu zic să nu vă faceți griji și să nu plătiți nimic. Dacă neamurile...vă hărțuiesc, mergeți la poliție sau în instanță și o să le treacă lor cheful de a mai face astfel de măgării.
O zi bună vă urez.