avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... apt conditionat medicina muncii
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

apt conditionat medicina muncii

am primit acum 3 luni un document de la medicul de medicina muncii ,printr-un plic inchis,in care nu stiam despre ce este vorba,pe care l-am semnat inainte de al deschide,prin care sunt anuntata ca sunt apt conditionat,si am fost trimisa la un medic de specialitate,desi efectuasem un control psihologic cu trei luni mai inainte,control ce se efectueaza tuturor salariatilor din unitate

cine plateste consultatia?
cum pot dovedi ca medicul abuzeaza de functia pe care o are si face presiuni asupra mea,in conditiile in care mi-a zis ca face asta la cererea conducerii
mentionez ca sunt in conflict cu conducerea de peste 2 ani,
cum pot contracara aceasta situatie ?
Ultima modificare: Vineri, 3 Mai 2019
iza1999, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:22, 23 Mai 2019
Inteleg ca medicul de medecina muncii prezent la intalnire este fostul medic al firmei, deci nu cel actual care este singurul in masura sa stabileasca maptitudinea in munca.
Colegiul medicilor din judet nu are competente legate de acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare medicala livialina livialina Lucrez intr-un mediu foarte solicitant si in urma unor evaluari medicale am obtinut diagnosticul oboseala cronica. Firma la care lucrez a efectuat si ea o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua : probleme comportamentale agresive si cu munca conditionata nelson00 nelson00 Buna ziua am si eu o problema mai mare si as avea nevoie de un raspuns Cand incerc sa ma angajez pe adeverintza de la medicu de familie apare asa in ... (vezi toată discuția)
Legislatie medicina muncii popa petronela popa petronela Am primit de la medicul de medicina muncii o interdictie temporara de 6 luni.Mentionez ca lucrez in invatamint si aceasta a urmat datorita unei interneri la ... (vezi toată discuția)