Buna ziua. Am nevoie de ajutor. Am cumparat o masina de la o femeie. Aceasta mi.a spus că nu are nimic, dar masina are motorul praf si ma costa mult sa o repar. Nu am trecut o pe numele meu si numerele la masina sunt tot ale ei. Am făcut doar un contract de vanzare-cumparare. Imi pot recupera banii?
Distributia este distrusă. Motorul este aproape calat. Ea toată iarna nu ia pus antigel si a înghețat si sa spart nu stiu ce si curge ulei in aia de antigel si trebuie chiuloasa aia schimbată
Formulați fie o acțiune estimatorie, solicitând diminuarea prețului datorită viciilor bunurilor, fie o acțiune redhinitorie dacă puteți dovedi că starea motorului era determinantă la încheierea contractului.
Totodată, trebuie să dovediți că ați fost un bonus pater familias, depunând diligențele necesare în a achiziționa un bun în stare optimă de funcționare (de pildă, ați apelat la serviciile unui service autorizat).
Asta se intampla cand iei masina buna cu 120k la bord, DIN 2002!!!!
Presupun ca si pretul era chilipir pe langa altele la fel.
Costul reparatiei o sa fie pana in 1500 lei, cu putin noroc, fiind pe benzina scapi cu chiuloasa rectificata + schimbat supape, distributie, consumabile si mana de lucru, daca cineva iti cere mai mult profita cum a profitat si doamna scumpa de tine.
distributia este distrusa .... asta intra la intretinerea masinii. Cand a vandut masina motorul merea deci distributia era OK. Dumneavoastra ca sofer/proprietar aveti obligatia sa verificati masina cand intra in iarna , nu vad de ce ii vina ei ca ea a pus apa si a inghetat apa in motor. Din cauza inghetului intra apa in baia de ulei ....ALFEL SPUS... masina a fost OK mergea si din neglijenta dumneavoastra a ajuns o epava ... Ce vina are femeia?
cris0811
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
fara nicio legatura cu postarea, de ce nu ar fi posibil ca o masina din 2002 sa siba 120000 de km? masina mea din 2005 are undeva la 57000! eu sunt primul si unicul proprietar. daca o vand sunt tepara, sau cum? mai degraba problema e ca nu a verificat-o, nu ca are 120000 de km