avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Actualizare statut asociatie de proprietari cf legii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Actualizare statut asociatie de proprietari cf legii 196/2018

Pentru actualizarea statutului si a acordului de asociere stiu ca trebuie depuse la judecatorie noul statut si un act aditional la acordul de asociere. A depus cineva si stie ce trebuie sa contina actul aditional in afara de numele membrilor si semnatura? Trebuie depuse si cererile ulterioare de inscriere in asociatie? (cei care au cumparat ulterior infiintarii asociatiei). Multumesc! La judecatorie nu ti se dau relatii, cica sa depui documente si-ti va spune ulterior judecatorul daca sunt cf cu ce prevede legislatia sau iti mai solicita ulterior documente.
vreau un model de statut de asociatie si de acord de asociere
Le gasiti pe Google

octav romascu a scris:

vreau un model de statut de asociatie si de acord de asociere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O asociație de proprietari care nu și-a mai actualizat actele constitutive la judecătorie de foarte mult timp, este în ilegalitate totală ! flory_mr flory_mr Am aici un exemplu dintr-o scară de bloc, care arată că actele constitutive ale A.P. nr. 71 din Brăila nu mai sunt legale în anul fiscal 2019, deoarece ... (vezi toată discuția)
Noua lege nr.196/2018 nu mai permite șefilor de asociații de proprietari să mai voteze en-gros în numele altora (zeci și sute de Împuterniciri nu mai pot fi legale) ! flory_mr flory_mr Vedeţi conținutul art.49 din Legea 196/2018, referitor la faptul că șefii Asociațiilor din România nu mai pot veni cu zeci sau sute de Împuterniciri ... (vezi toată discuția)