avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... legi privind share-l prin dc++
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

legi privind share-l prin dc++

buna sunt Raluca, nu stiu daca ma adresez cui trebuie dar as dori si eu niste lamuriri cu privire la niste legi, a circulat zilele acestea pe internet - programe gen messnger, un articol despre cei folosesc dc++ si dau share prin hub-le publice ( vezi articol - [ link extern ] ++ ?
Va mutlumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 18:56, 2 Septembrie 2007
Da,de principiu este o idee draguta,insa prea dificil de realizat.Sa fim seriosi,daca ne trezim cu mai stiu eu cati politisti la usa...uitam si cum ne cheama,ce sa mai spun de un asemenea plan?!
Bun, daca e sa ne luam dupa ce spui tu, atunci apar urmatoarele probleme:
- daca nu poti dovedi cine este prietenul, atunci va fi cuvantul tau impotriva problelor (ca daca faci o crima si esti prins
de politie avand cutitul in mana, insa tu zici ca esti nevinovat, ghici cine va fi crezut)
- verificarea alcoolemiei (va rezulta ca nu ai baut, iar faptul ca minti nu te va ajuta in cazul unui eventual proces pentru
ca va dauna mult credibilitatii tale)
- contratul de net este pe numele tau
- nu este foarte mare lista persoanelor care au plecat in state definitiv si se poate verifica relatia de prietenie
pe care ai avut-o (va rezulta ca nu te cunoaste nimeni)

Avand in vedere ca exista probe care justifica "vinovatia" ta, va trebui tu sa demonstrezi ca esti nevinovat :)
In concluzie, "nu tine" :P

Asa ca o sa ma repet si sugerez tuturor persoanelor care vor citi threadul acesta sa aiba grija pentru ca nu sunt
foarte multe lucruri care se pot face pentru a scapa "basma curata" si fara macar vre-o amenda/spaga, in cazul vre-unui
control din partea politiei, ORDA, etc...
Oricum probleme ar trebui sa isi faca cei cu un hard foarte mare,care ar avea posibilitatea de a copia mai multe.Nu se deranjeaza ei(EX: ORDA)pentru ca a descarcat cineva un film,problema apare cand cineva descarca foarte multe,si are foarte mult pentru a lua si altele.
Ultima modificare: Duminică, 14 Ianuarie 2007
Maiglo, utilizator
Dc++ este un program destul de util tututror romanilor detinatori ai unui PC. Si sunt convinsa ca circulatia la negru a anumitor programe, filme, mp3-uri etc. nu va putea niciodata fi stopata. Masurile trebuie luate pentru cei care fac intr-adevar piraterie: copiaza si apoi fac copii pentru punere in vanzare.
Dc++ este un program destul de util tututror romanilor detinatori ai unui PC. Si sunt convinsa ca circulatia la negru a anumitor programe, filme, mp3-uri etc. nu va putea niciodata fi stopata. Masurile trebuie luate pentru cei care fac intr-adevar piraterie: copiaza si apoi fac copii pentru punere in vanzare.

Alte discuții în legătură

Lamuriri privind legalitatea unei actiuni kenshy kenshy recent a aparut in presa locala de iasi un anunt privind o actiune antipiraterie informatica desfasurata de polita locala...redau linkurile unde se gasesc ... (vezi toată discuția)
Genul asta de upload poate fi considerat piraterie? blister blister Buna seara. As dori sa va supun atentiei urmatoarea situatie: Stim cu totii ca programele care permit downloadul materialelor, care au drepturi de autor, in ... (vezi toată discuția)
Descarcare filme de pe site-uri de tip rapidshare, fileserve, etc. MirelaVV MirelaVV Buna seara, Imi cer scuze daca va deranjez, dar as avea si eu nevoie de un raspuns cat mai avizat in legatura cu legalitatea descarcarii de filme( carti, ... (vezi toată discuția)