Dezvoltatorul vrea să închirieze un spațiu comercial de la parter pentru sală de jocuri și păcănele. Firma care va închiria are nevoie de acordul vecinilor direcți și al asociației de proprietari?
La parterul blocului există 2 spatii comerciale. Blocul este nou construit. Unul dintre spatii a fost închiriat înainte ca majoritatea apartamentelor sa fie vândute și când nu exista asociație de proprietari.
Acum exista asociație de proprietari și au fost vândute toate apartamentele. Dezvoltatorul vrea sa închirieze cel de-al doilea spațiu comercial, obiectul de activitate al firmei care dorește sa închirieze fiind sală de pariuri sportive și păcănele.
Firma care va închiria are nevoie de semnăturile vecinilor direcți și a asociației de proprietari pentru a-și stabili punctul de lucru în acel spațiu?
Deja se lucrează la amenajarea sălii, însă fără vreo aprobare din partea noastră.
Bună seara!!! Am și eu o neînțelegere daca ma puteți ajuta!! Dețin o locație compusa din parter si etaj este trecuta ca și spatiu comercial din această locație eu vreau sa o transform in regim hotelier exista posibilitate fara acordul vecinilor ținând cont ca și în stânga și în dreapta ma învecineaz tot cu spatii comerciale????
ricadinas
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
aveti nevoie de acordul proprietarilor si al asociatiei de prorietari(daca exista) indiferent ca proprietarii sunt de spatii sau apartamente.
Apoi aveti nevoie de certificat de clasificare in regim hotelier introdusa chiar si celor care inchiriaza un singur apartament in regim airBnB.
Bună ziua!! Și in cazul în care nu doresc sa își dea acordul ce este de făcut? Motive nu ar exista ținând cont ca doamna care ma învecineaz cu ea stânga și dreapta are spatiile închiriate unul e cazinou si altul covrigărie!!
w_v_w_v
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Chiriasul cauta alt spatiu sau schimba activitatea si proprietarul alt chirias cu alta activitate.
Sunt unii care au dat in judecata si au pierdut. Aveti link cu hotatarile postate aici pe forum doar sa cautati.
E dreptul ei sa refuze si argumente logice are destule.