avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Creez materiale audio-video a căror realizare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Creez materiale audio-video a căror realizare produce, uneori, destul de mult zgomot, iar vecinii m-au reclamat la poliție. Care e programul de liniște la bloc?

Buna ziua! In primul rand, m-ar interesa care este intervalul (programul) de liniste pe care trebuie sa il respect ca locatar intr-un bloc.

In al doilea rand, eu creez materiale audio-video și, de multe ori, realizarea lor produce destul de mult zgomot! M-am trezit cu politia de cateva ori la usa in urma unor reclamatii din partea vecinilor. Întrebarea mea ar fi urmatoarea: am voie legal sa fac zgomot in afara programului de liniste? Exista vreo limita in acest fel? Pot obtine o adeverinta prin care sa-mi justific aceasta activitate? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ovis67 , utilizator 06:52, 20 Iulie 2019
Da, asa cum ziceam si eu aceasta este solutia amiabila.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Da, asa cum ziceam si eu aceasta este solutia amiabila.

Depinde ce intelege dansul prin “zgomot”... la prelucrari audio-video daca foloseste zgomote precum exploziile sau sunete de animale in mod repetitiv, acestea pot deveni suparatoare chiar si in perioadele de “liniste”...
Plus ca nu poate justifica faptul ca “invata” de atata timp... devine indoielnic
De ce nu folosiți căști ca să nu deranjați vecinii ?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot asculta muzica tare? MFilip MFilip Buna ziua, As vrea sa aflu care imi sunt drepturile de a asculta muzica/face zgomot intre orele legal prevazute,respectiv daca exista o limita de decibeli ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru tulburarea linistii publice andreiusalexxx andreiusalexxx pentru a primi amenda pt disturbarea linistii publice politia e obligata sa aibe un aparat de masurat decibelii?care e limita de decibeli pt a nu putea s imi ... (vezi toată discuția)
Programul de liniste maria.dinca maria.dinca buna ziua, va rog sa ma consiliati in urmatoarea speta : conform noii legi privind programul de liniste in bloc, inteleg ca est interzis sa faci zgomot de ... (vezi toată discuția)