avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro O lista cu lucruri de modificat in Forum
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

O lista cu lucruri de modificat in Forum

Scuze pentru tacerea din ultima vreme. Am fost cu totii prinsi cu dezvoltarea unor alte sectiuni Avocatnet.ro.

Incepand de saptamana viitoare, insa, vine iar vremea forumului. Si va rog sa ne ajutati sa facem o lista cu lucrurile importante care ar trebui modificate in perioada urmatoare.

Am retinut sugestia lui romania inedit cu privire la minge. Am retinut sugestia GabrieleiA pentru stergerea mesajelor, etc. Dar ar fi interesant daca am reusi impreuna sa facem o lista comuna al subiectelor si sa le dam prioritate celor importante.

Prin urmare, asteptam sugestii pana la finalul acestei saptamani, ca sa putem sti ce anume trebuie modificat.

Multumesc anticipat.
Buna seara tuturor !
Legat de ceea ce ar trebui modificat in site-ul avocat.net, cred ca ar fi utila, dupa parerea mea, instalarea unui motor de cautare (nu stiu daca e tocmai termenul corect) dupa expresie, si dau un exemplu o problema de care m-am lovit chiar eu azi : doream sa caut subiecte pe tema indemnizatiei pt. cresterea copilului, insa la categoria "Somaj, asigurari sociale si asistenta sociala" am gasit "doar" 17 pagini cu subiecte foarte diverse aferente acestei categorii, care sunt asezate in ordinea deschiderii acestora. Deci daca vreau sa caut ceva despre indemnizatii trebuie sa parcurg toate cele 17 pagini. Daca ar exista in fiecare categorie un motor de cautare dupa expresie, spre exemplu, ar fi foarte usor de cautat, si lumea n-ar mai deschide de "n" ori acelasi subiect, doar pt. faptul ca n-are dispozitia sau timpul necesar pentru a cauta in toate paginile existente la categoria respectiva. Multumesc.
Facilitatea de cautare exista deja (in partea de sus a fiecarei pagini), plus ca exista si tag-urile care grupeaza discutii pe aceeasi tema.
Ar trebui sa fie facut un topic intitulat To Do , in care sa posteze un administrator ce modificari vor fi implementate in urmatoarea perioada , si care au fost retinute pentru a fi adoptate in viitorul apropiat , indepartat sau aproape niciodata .

Avand in vedere multiplele aspecte care tin de nevoia de profitabilitate a acestui site , nu ar fi exclus ca pe viitor avocatnet sa isi deschida un magazin universal online , unde sa se vanda diverse produse sau servicii .

Ca o mica sugestie , trebuie sa scriu ca serviciile din pachetul PR sunt cam scumpe in acest moment .
Si cam care credeti ca ar fi pretul la care n-ar mai fi scumpe serviciile din Pachetul PR? :)
Asa este, scuze, insa vazand ca scrie Google cautare personalizata m-am gandit ca, atunci cand dau cautare, va cauta pe Google si nu pe avocat.net. Mea culpa !

Alte discuții în legătură

Lamurire stergere subiect forum laur2013 laur2013 lamurire cu stergerea ultimului subiect din forum (vezi toată discuția)
Pierdut mesaj lorelai012 lorelai012 da e corect din cauza unei pene de curent mi sa oprit calculatorul iar ultimul mesaj urmarit de mine precum si mesajele primite la alerta au fost sterse din ... (vezi toată discuția)
Despre regulile forumului Segarcea Segarcea Constat ca una din reguli este ca mentionarea numelor persoanelor fizice in mesajele din Forum este interzisa. Ce se intampla daca aceasta regula este ... (vezi toată discuția)