Am un PFA , cabinet individual de psihologie, lucrez cu copii si din cauza pandemiei nu imi pot desfasura activitatea, deci nu am nici-un venit...pot cumva sa iau vre-un ban de la stat? somaj tehnic, ajutor , orice venit financiar cu care sa ma descurc?
Multumesc anticipat!
se pare ca la lucrul acesta se rezuma...cel mai rau este ca cei carora le oferim servicii vor suferi, eu lucrez cu copii care au autism...o sa ii trimit la stat sa lucreze ei ....acum sa traieasca melteni, smecherii si cei care stiu sa faca smecherii....acum am vazut ca au intrat si stomatologii deci au inceput sa zbiere ca ei ce fac? multidintre ei sunt pfa...poate totusi statul asta ne ajuta si pe noi...Eu am iesit in strada impotriva guvernului Dragnea imi pare rau sa spun asta dar parca incepe sa imi fie dor de el...mai ales ca am vazut ca Ciolacul a zis ca el ar fi amanat plata ratelor...guvernul ungar a facut asta...deja ma mai gandesc sa votez cu PSD-ul in conditiile astea
Daca vreti parerea mea ca observator independent si obiectiv va pot spune ca PSD ne-a adus la nivelul Bulgariei si Albaniei.
Sunt suparat pe toti ca ei se luptau politic si virusul intra in Romania.
Am crezut ca au situatia sub control...daca ei se luptau politic intre ei in situatie de criza.
Acum.toti sunt obligati sa rezolve sau sa se retraga daca nu fac fata.
Demisia ar fi un act de onoare.Nu ma refer la.guvern ci la.toti, mai putin la presedintele Romaniei.
Nu cred ca ar exista o deosebire de guvernare substantiala in acest moment.
Trebuie sa faca ceva si cu celelalte categorii la care faceti referire pentru ca nu cred ca au cum sa lase lucrurile asa.Sunt insa coplesiti in acest moment si trebuie sa avem rabdare.
Vom vedea daca ma insel sau nu.
Hai sa lasam scuza cu PSD-ul, PNL e la guvernare de cateva luni bune dar n-au facut decat sa-si consolideze pozitia, guvernarea nu i-a interesat deloc. Pana acum 2 saptamani fortau alegerile anticipate ...
Ce ma ingrijoreaza cel mai mult sunt balbele si lipsa de viziune a actualului guvern, precum si masurile luate cu ochii la sondajele de opinie. Nu asa se face ...
Pe da alta parte, eu, ca un amarat de PFA, ce fac? Incasarile mele au cazut la ZERO! In primul rand, daca nu se face ceva pentru protectia PFA_urilor nu am alta solutie decat de a nu-mi plati impozitul pentru veniturile obtinute anul trecut. Apoi, D-zeu cu mila ... important e sa trecem de aceasta perioada.
scuza-ma dar pnl este la guvernare de mai mult timp, faptul ca doar nu au avut puterii depline aproximativ o luna nu se justifica, au acum, ce fac? adica vedeti in ce stare ne-au adus noi cei care i-am sustinut in piata victoriei gazat, batut, izgonit, hulit de jandarmi (de la aceasta categorie de oamenii nu vreau nimic, vreau doar sa fie desfintata), eu intelectual ma fac sa regret ca am i-am votat, ma fac sa imi pierd incredere in ei, oare cati sunt ca mine? vad doar balbe...noi de ce nu facem ca guvernul ungariei sa amanam ratele romanilor? Stiti in ce situatie sunt eu? in momentul de fata fara activitate si cu rata la apartament...sper sa nu aud ca cine m-a pus, pentru ca inebunesc...avem atatia asistati sociali in tara si nu intreaba nimeni nimic. Si stiti care e culmea? eu cand am avut de platit la stat am platit tot, chiar si acum, am depus declaratia pentru anul 2019 si am platit si diferenta de impozit? cum ma protejeaza statul pe mine omul corect si intelectual? cu nimic? Cred ca daca totusi statul nu face ce face guvernul ungariei, nu ajuta populatia peste 6 luni 1 an vor fi alegeriile si cred ca lucruriile astea se vor vedea la vot. Pentru ca eu voi vota in functie de cine va fi alaturi de mine...de exemplu PSD a depus o lege in parlament o lege cu amanarea ratelor...deci cu cine credeti ca voi vota?