Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Acest site folosește cookies. Informații aici
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Legalitate masuri impotriva coronavirus
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Legalitate masuri impotriva coronavirus

Incepand cu saptamana viitoare voi reincepe munca ,lucrez intr o corporatie americana si inca dinainte de aceasta stare de urgenta ni se lua temperatura.Doresc sa refuz acest lucru intrucat au fost persoane care au fost luate si duse la spital pe fondul unei mici febre.cred ca am ajuns intr un punct in care ne sunt grav afectate drepturile si libertatile.ce pot face in acest sens?am dreptul de a refuza acest lucru?
Ultima modificare: Marți, 12 Mai 2020
eduard27, utilizator
Atitudine specifica neinformatilor.
Da, nici medicii nu cunosc toate detaliile cu preventia transmiterii COVID 19 daca nu se ocupa strict de asa ceva si nu au fost instruiti.

Lumea nici nu prea are de unde sa stie decat daca a urmarit absolut tot ce s-a intamplat pe intreaga planeta si acest lucru ia foarte mult timp.

~ final discuție ~

Newsletterul nostru gratuit
E apreciat de sute de mii de oameni. Vrei să îl primești? Primești cadou acces la 3 articole premium. Dacă da, esti de acord sa primesti comunicari comerciale de la Inteligo Media SA. Vezi cum prelucrăm datele.

Adresa de email este invalidă.
Mă abonez