latka a scris:
Întrebarea e retorică, dacă din 2014 până acum nu ați reușit să faceți asociație în blocul/scara unde locuiți, de ce vă mai agitați pe aici. Credeți că rezolvați ceva cu poveștile despre ce au făcut și au dres cei de la asociația în care sunteți membru acum? Nu are absolut nici o finalitate, atât timp cât nu arătați ca v-ați făcut asociația aia mica, mult visata.
Se vede că nu cunoașteți deloc legislația din domeniu.
Pentru a diviza sau dizolva o Asociație de Proprietari, e nevoie de votul a 1/2 + 1 din totalul proprietarilor Asociației de Proprietari.
Cum Asociația noastră are 458 de proprietari, cum ai putea să te separi, dacă nu ai acordul a minim 230 de proprietari ? Eu zic să mai și gândești când scrii ceva util, pentru că în caz contrar îi induci în eroare pe toți cei care citesc Forumul avocatnet.ro.
Eu te-am întrebat ceva și văd că nu ești în stare să răspunzi, pe baze legale:
Asociația de Proprietari în care activăm forțat 458 de proprietari, funcționează total ilegal, deoarece nu s-a constituit doar pentru o singură CLĂDIRE (Condominiu-bloc-imobil), așa cum explicit scrie în Statutul Asociației noastre ilegale (CARE E ALCĂTUITĂ DIN ... 9 BLOCURI, SITUATE PE 6 STRĂZI DIFERITE),
Statut care, culmea, în Iunie 2020 e același cu Statutul din 23.12.1997, de acum aproape ... 23 de ani (la fel și Acordul de Asociere e ne-modificat din 1997) !
DVS. AȚI ACCEPTA SĂ ACTIVAȚI ÎNTR-O FALSĂ ASOCIAȚIE DE PROPRIETARI, CARE ARE ACTELE CONSTITUTIVE CADUCE, ADICĂ EXPIRATE ȘI FĂRĂ VREO VALOARE JURIDICĂ ?