avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcool in sange 2,02
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcool in sange 2,02

prima intalnire cu legea , am fost prins stationat , fara accident , fara victime, dosar penal. Ce variante de pedeapsa sa ma astept? mentionez ca depun la dosar caracterizari, contracte de munca, certificat nastere copil, certificat casatorie .
Cel mai recent răspuns: bebe.pescaru@yahoo.com , utilizator 21:15, 18 Martie 2021
eu am avut mai mult alcolemia si dupa 2,5 ani cit a durat ancheta si judecarea cazului am luat 9 luni cu suspendare,munca in folosul comunitatii,doi ani supraveghere etc,,,,carnet anulat,ce nu inteleg daca erai stationat ce treaba au avut cu dta?,erai cu motorul pornit ?ca daca erai cu motorul pornit tot asa te incadreaza la legea 336,si apropo de caracterizari,acte medicale nu prea tin contul ca este alcolemia mare,eu am facut recurs pentru ca am avut un avocat mai timpit ca mine care zicea ca o sa iau cu aminarea pedepsei,am avut noroc ca nu a facut si procurorul recurs ca i-mi dadea cu executare.Atentie mare ca nu-i de gluma luati un av, care sa aiba cit de cit experienta in cazurile astea.daca prima proba este mai mare de la recoltare sa nu faceti recalcularea alcolemiei ca va gaseste mai mult,asa am patit eu.Va doresc bafta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am o întrebare și va mulțumesc anticipat pentru ... lau4rally lau4rally Bună ziua, am o întrebare și va mulțumesc anticipat pentru răspuns. Sa dispus punerea în mișcare a acțiunii penale fata de mine, într-un dosar pentru ... (vezi toată discuția)
Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in ... Ionut2345 Ionut2345 Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in aerul expirat . Ulterior am fost dus la UPU pentru analize, nu au fost anumite evenimente, avarii ... (vezi toată discuția)
Retinerea permisului Barbuceanu Barbuceanu Buna ziua! Pe 12.12.2016 permisul de conducere mi a fost retinut din cauza alcoolului 0.48 mg/l am fost la IML si dosarul a fost trimis la parchet. Cat poate ... (vezi toată discuția)