avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am înțeles punctul dvs. de vedere, SUA sunt de groază, arătați prin comparație cum se urmărește și ce măsuri de siguranță au țările date ca exemplu de dvs.

Să înțelegem că vaccinurile rusești și chinezești vor ieși peste 7 ani :))

Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2020
latka, utilizator
Restrictia in parcuri dupa ora 22 imi pare o măsură justa daca oamenii se aduna gramada in parcuri.
Este adevarat ca se pot întâlni tot la fel si pe timp de zi dar noaptea probabil ca este marea aglomerate daca am inteles eu bine situatia.
Oricum, sa stea oamenii la 3 grade celsius in parc nu este sănătos pentru ca pot sa si răcească.
Nu am inteles insa daca guvernul si-a insusit un astfel de punct de vedere asa cum.a.fost propus de.prefectul capitalei.
Prefectul capitalei bănuiesc ca are o buna relație cu politia si este corect informat.
Degeaba închizi terasele la nu știu ce ora daca oamenii stau gramada in parcuri.

La chestia cu purtarea mastii in mod obligatoriu la cei care au peste 1,5 la mie, ma abțin sa comentez.
Este posibil.sa dea rezultat pentru ca ei vor înțelege ca situatia este complicata si nu neapărat din alte motive
Daca mastile purtate în aer liber nu par sa ajute la un mod serios in toata Europa.pare greu de crezut ca asa ceva va da rezultate.

Iata situatia din Europa ca sa intelegeti mai bine:

[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2020
Vaccinul CureVac împotriva COVID-19 a generat un răspuns imun în prima fază a studiului clinic.

[ link extern ]

Este o veste buna in contextul pandemic actual.
Germanii par sa fie pe felie...
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2020
Deocamdata raminem doar cu anuntul oficial facut de presedinte, aseara, precum ca tara noastra este abonata la vreo 6 producatori, prin UE, vom primi o transa pe la inceputul anului viitor, care va fi pentru vaccinarea persoanelor din "linia intai" si cele cu risc, apoi in primavara vor incepe sa vina si loturile pentru restul populatiei.

latka a scris:
Să înțelegem că vaccinurile rusești și chinezești vor ieși peste 7 ani :))

Unele care sa fie si practic utile, cam da.
In rest, vom avea pacalei, morti si mai multi.
Dar o s-o regleze simplu: n-o sa mai declare.

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)