avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.


[ link extern ]


Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.


Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Și Rusia are foarte mari probleme cu virusul Sars-Cov-2.

,,Rusia este una dintre țările cel mai puternic lovite de pandemie, raportând cel puțin 660.000 de „decese în exces” de la începutul lui 2020, potrivit datelor guvernamentale (decesele în exces reprezintă o măsură care compară decesele din orice cauză dintr-o perioadă cu decesele înregistrate în același interval înaintea pandemiei și este considerată de demografi o bună metodă de calcul al vieților pierdute din cauza Covid, potrivit The Moscow Times)."


[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

latka a scris:

:)))
Greu cu statistica. Nu ati inteles, nu rezulta ca s-au testat 17,5% dintre vaccinati, ci ca dintre toate persoanele care au fost testate cu milioanele de teste folosite, suspecte de a a fi infectate, 17,5% erau vaccinate si dintre acestia jumatate au fost si infectate. Poate ca unele persoane au fost testate de mai multe ori, E doar un procent care arata faptul ca dintre suspecti (sau persoane interesate de a-si face testul in vederea unei calatorii, sau alt scop), 82,5% erau persoane nevaccinate. Asta e singura concluzie.

Mai simplu, ca sa intelegeti, s-au luat de pe strada in intervalul asta de timp, aleatoriu, 100 de oameni, pentru testare. Dintre ei 17 erau vaccinati (am simplificat) si 83 nu. Dintre aia 17, 8 s-au dovedit si infectati.

Asa ca " înseamnă că peste două milioane de vaccinați au contactat și au răspândit virusul" nu este adevarat ! Nu rezulta absolut de nicaieri. Daca erau testati absolut toti vaccinatii si ieseau jumatate infectati, atunci puteati trage o astfel de concluzie.

Mai incercati !


Din moment ce la un lot aleator jumate au iesit pozitivi asta dovedeste clar ca vaccinul nu functioneaza. Adica nu e de fapt vaccin.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
BX, acest vaccin nu aduce imunitate, ci rezistență la boală. Sau pregătește organismul să se apere, să producă anticorpi. Atât e de simplu. Oare de ce ocoliți explicațiile științifice?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci ar fi logic sa nu mai numeasca procesul "imunizare". E gramatical incorect.
BX a scris:


Din moment ce la un lot aleator jumate au iesit pozitivi asta dovedeste clar ca vaccinul nu functioneaza. Adica nu e de fapt vaccin.

Nu e un lot aleatoriu, oamenii testati sunt cu preponderenta cei cu simptome (vaccinati sau nevaccinati). Am simplificat explicatia pentru @Dr. M, cind am scris "aleatoriu" si am considerat lotul de fix 100 de oameni. Greseala este in cazul amindurora (@BX si @Dr.M) ca extrapolati rezultatul infectarilor din acel lot mic la numarul total de vaccinati (miliarde). Nu este o deductie logica corecta.

Dati-mi un exemplu de vaccin, totusi, care "imunizeaza" 100% dintre oameni si nu are efecte adverse, adica 0%.
Ultima modificare: Vineri, 15 Octombrie 2021
latka, moderator

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)