avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Bill Gates se afla in eroare parțială provizorie.

"Bill Gates, avertisment cu privire la Omicron: ”Ar putea fi cea mai gravă parte a pandemiei”" [ link extern ]

"Bill Gates, avertisment cu privire la Omicron: ”Ar putea fi cea mai gravă parte a pandemiei”" [ link extern ]

"Bill Gates, avertisment cu privire la Omicron: ”Ar putea fi cea mai gravă parte a pandemiei”"

,,Trebuie să o luăm în serios până când vom ști mai multe despre asta. Chiar dacă doar pe jumătate de gravă față de Delta, va fi cea mai mare creștere (n.r.- a cazurilor) pe care am văzut-o până acum, deoarece este foarte infecțioasă”, a spus Gates."

[ link extern ]

Nici Bill Gates nu pare sa cunoască prea multe despre Omicron desi are relații la un nivel.deosebit de înalt...
Nu ma refer la ce relații ar avea România...pentru ca este incomparabil...

Este extrem de enervant sa nu ai informații...
Numai în astfel.de cazuri poți fi dezinformat și sa faci erori...

Rafila pare sa fi înțeles ceva...

"România nu mai are scăpare! Rafila recunoaşte adevărul crunt. Se întâmplă în doar câteva zile – Capital"

,,Importanța aprobării certificatului verde până la sfârșitul anului
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a explicat, miercuri seara, de ce certificatul verde pentru COVID trebuie adoptat până la finalul acestui an. Potrivit ministrului, de la jumătatea lunii ianuarie ne putem aștepta la o creștere a numărului de cazuri în România. Din această cauză, avem nevoie de o serie de instrumente pentru a putea combate pandemia, printre care se află și certificatul verde. Ministrul a vorbit și despre informațiile apărute privind demisia sa."

[ link extern ]

Mie imi pare bine ca a început sa înțeleagă anumite lucruri fiind ministrul sănătăți...de altfel...
Ultima modificare: Miercuri, 22 Decembrie 2021
La nordici le.plac foarte mult cipurile sau sa aibă ceva implantat în mana ceva.

"Certificatul digital, sub piele, pe un microcip. Noua metodă prin care suedezii pot prezenta documentul. VIDEO | observatornews.ro" [ link extern ]

Are dreptate premierul Ciucă cu valul 5.

"Nicolae Ciucă a discutat cu Ursula von der Leyen despre varianta Omicron. Când va ajunge valul 5 în România | Digi24"

,,Premierul Nicolae Ciucă a discutat, marți, în cadrul vizitei oficiale la Bruxelles, cu președinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen despre valul cinci al pandemiei de COVID-19 provocat de varianta Omicron. Premierul spune că vorbim de „un interval de timp, nu mai mare de trei săptămâni în care el va fi prezent și în zona țării noastre”.

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 23 Decembrie 2021
Am văzut ca în urma consultării cu președintele României partidele par sa nu mai insiste cu certificatul verde la locul de muncă ceea ce mie îmi pare în regula având în vedere tulpina Omicron.

Când era predominanta tulpina delta era necesara vaccinarea in masa.

În acest moment nici nu se stie cât ar ajuta vaccinarea in cazul Omicron deoarece nu prezintă un risc ridicat și oricum vor deceda unii care ar deceda oricum.Nu cred ca vor mai muri tineri asa cum a fost cu delta.

Prin urmare, îmi pare în regula sa nu fie obligatoriu la.locul de munca certificatul verde.
Eu am cat tot arătat că vaccinarea nu prea mai contează în cazul Omicron deoarece oricum se infecteaza toți.
Cine vrea sa riște sa nu se vaccineze n-are decât sa o facă.
Din moment ce transmit virusul si vaccinatii și nevaccinații nu ajuta pe.planul împiedicarea transmiterii virusului.

Se spune ca ar fi neconstituțională o dispoziție legala cu certificatul verde la locul de munca.
Eu zic ca nu ar fi neconstituțională dar nu prea ajuta și iese prea mult zgomot pentru nimic.
Ultima modificare: Joi, 23 Decembrie 2021

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)