avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... CORONAVIRSUL EXISTĂ SAU TOTUL ESTE O MINCIUNĂ LA ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

CORONAVIRSUL EXISTĂ SAU TOTUL ESTE O MINCIUNĂ LA NIVEL MONDIAL? ...

CORONAVIRSUL EXISTĂ SAU TOTUL ESTE O MINCIUNĂ LA NIVEL MONDIAL? VOI CE CREDEȚI ?
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
V-ați prins cu PSD-ul, au un motiv politic pentru a spune ca nu există virusul, cu cât mai mulți neghiobi care pun botul la asa ceva și nu se protejează, ba mai mult, protestează, cu atât mai mari șansele sa crească numărul de infectari. Prin urmare PSD va striga atunci ca e o crima sa organizezi alegeri, adică e o crima sa mai lași PSD la anumite butoane :).

Dacă dvs. personal nu credeți în existența virusului, nu e nici o problema, nu luați nici o măsură de a va proteja, îl veți întâlni la un moment dat.
Ultima modificare: Duminică, 13 Septembrie 2020
latka, moderator
Probabil ca pana in acest moment nu sunt persoane contaminate in zona frecventata de dvs. la magazinul respectiv.
Si la Bucuresti era situatia la fel prin unele magazine dar acum mai toti poarta masti.
Bucurestiul si conduce detasat la numarul de infectari de zile bune si poate de aceea au inceput sa ia in serios pericolul cu infectarea.

Erau si politisti care nu credeau ca exista noul coronavirus.Tot la fel si politisti pensionati.PSD a reusit sa dezinformeze foarte bine populatia.
Habar nu am ce au avut in cap cei din lumea politica pentru ca exista destule persoane care nu prea au nimic in cap.Este posibil ca unii sa fi dezinformat cu rea-intentie, iar altii din PSD, manipulati la randul lor ( care nu prea pot gandi singuri), sa fi avut o contributie decisiva in inocularea ideii inexistentei virusului in randul celor cu o gandire ca a lor...
Alt interes politic pentru PSD este ca daca reuseste sa convinga ca virusul nu exista , va creste numarul de infectati si de morti si poate sa atace adversarii ca nu au gestionat bine criza ,nu este si asta?Practic ei sunt aliatii virusului si nu-i intereseaza ca mor oameni.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2020
mitabiciclista, utilizator
Eu cred ca si nestiinta si neinspiratia celor PSD, ca sa nu o numesc altfel, i-a determinat sa creada ca virusul nu exista...
Cu cat omul este mai ignorant cu atat mai tarziu a inteles cu coronavirusul...
Eu cred ca unii din PSD nu au crezut ca a existat coronavirus nici in Europa...

Poate ca exista si unii care ar calca pe cadavre, dupa cum se spune ca este in politica, dar eu cred ca si nestiinta si ignoranta a jucat un rol vital.

Nu neaparat ca toti ar fi calcat pe cadavre dar au fost praf...pe probleme de strategie absolut toti.
Aceasta este parerea mea inca dinainte de a exista noul coronavirus in Romania...

Eu personal, chiar nu am pretentii de la clasa politica de foarte multi ani in privinta resurselor intelectuale.
Este ceva de-a dreptul secatuit.
In aceasta privinta, temerea mea a fost foarte mare fata de intreaga clasa politica si s-a adeverit...

Atata timp cat oamenii politici sunt doar pentru ei, nu vor putea niciodata sa serveasca interesul general, nu vor putea niciodata sa respecte poporul.
Din pacate, este ceva valabil in intreaga Europa si nu doar in Romania.
Tocmai de aceea nu prea vad cum s-ar putea face ceva daca nici altii cu mult mai evoluati decat noi nu reusesc.
@ Interventie moderator

Chiar este nevoie sa introduceti politicul in aceasta discutie ? ...

Topicul este denumit "CORONAVIRSUL EXISTĂ SAU TOTUL ESTE O MINCIUNĂ LA NIVEL MONDIAL? VOI CE CREDEȚI ?" ....

Alte discuții în legătură

De ce trebuie purtata masca in starea de alerta si nu exista aceasta obligatie in starea de urgenta? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Raspunsul este simplu. S-a constatat ca este necesara purtarea mastii foarte tarziu la nivel mondial. Nu este vorba de incalcarea unor drepturi ... (vezi toată discuția)
Alegerile parlamentare din luna decembrie 2020 va par potrivite ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Alegerile parlamentare din luna decembrie 2020 va par potrivite in acest moment? Ar ajuta la reducerea numărului de infectari sau la eradicarea virusului ... (vezi toată discuția)
Necesitatea prelungirii starii de alerta o considerati utila sau inutila? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Va trebui stabilit din nou la nivel politic daca se impune sau nu prelungirea starii de alerta. Forul parlamentar va trebui sa decida. Daca nu se va ... (vezi toată discuția)