avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Masti de protecție cu nanofibre Anti-COVID 19 unde se ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Masti de protecție cu nanofibre Anti-COVID 19 unde se găsesc ...

Masti de protecție cu nanofibre Anti-COVID 19 unde se găsesc de cumpărat?

Știe cineva?

[ link extern ] /

,, Premierul Florin Cîțu a purtat o mască specială la ședința de Guvern de miercuri. Are dublă acțiune, reține și dezactivează virusurile, oferind o protecție de 99,9%. Masca este formată din trei straturi – două care au proprietatea de a „ucide” virusul și un filtru alcătuit din nanofibre, potrivit producătorului. Modelul VK Respilon Pro se autosterilizează, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat în mod repetat, fără a necesita spălare sau curățare."

Cred ca si Raed Arafat are același tip de mască daca am vazut eu bine.
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:43, 23 Martie 2021
Deocamdata, din articol, nu reiese ca s-ar fi fabricat vreo masca in Spania, folosind acea tehnologie.
Iar in ce priveste rapiditatea de a ucide virusul, nu am vazut nicaieri vreo precizare exacta a acestui timp. La nici una dintre tehnologii.
Nici eu nu am găsit nicăieri durata de timp în care ucide virusul.
Oricum, faptul ca ucide virusul si pe exterior este foarte important deoarece unii se puteau infecta si asa după.scoaterea mastii si atingerea acesteia.

Israel a.fost prima țară care a început cercetarea pentru astfel de masti dar se.pare ca nemții au fost primii care le-au scos pe piata.
Cred ca nu le-a ieșit pentru ca Israelul la.cum.se lupta cu virusul de cateva luni ar fi dat la populație astfel de masti care sa ucidă virusul.
Stiti ca v-am spus de astfel.de masti acum vreo 8-9 luni.

Daca ,,arde virusii la.foc mărunt " în câteva secunde ar trebui sa înceapă distrugerea acestora și cred ca aceste măști au tot un atac de.genul mastilor spaniole care extermina proteina virusului.
Și la spălatul pe mâini sub 30 de secunde virusul își pierde proteina și nu se mai poate prinde de organism, chiar dacă nu moare.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
In orice caz, chiar in lipsa unor informatii certe, masca pe care ati cumparat-o si o folositi are doua straturi de "accelerated copper oxyde" intre care se afla stratul filtrant din nanofibre. Se vede din desenul de prezentare.

Adica virusul are de depasit 1-un strat antiseptic, 2 -un strat filtrant si 3 -inca un strat antiseptic. In ambele sensuri. Probabilitatea de a trece "intreg functional" si a se reproduce este foarte mica.
[ link extern ] /

Interesant e ca firma producatoare e din Cehia.
Dar, aceasta este masca lui Catu și Arafat?
Nu am inteles exact.

Daca ucide virusul eu sunt mulțumit.
Este important și ca nu trebuie dezinfectata.
Mastile N 95 trebuiau curățate la raze UV pentru a ucide virușii.

Cehia si Slovacia puteau apela la masti de acest fel pentru ca le-a rupt noul coronavirus.
Ar fi estompat vizibil transmiterea accelerata a virusului.

Aceste masti ucid orice varianta modificata a virusului SARS-COV-2?
De.plida, tulpina braziliana?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Asta e masca pe care o purta premierul, se putea citi pe ea numele producatorului.
Nu e o masca anti-covid, ci una care in general are, prin straturile de Acc-Cu-O, o actiune antiseptica impotriva bacteriilor si virusilor. Cititi informatiile producatorului.

Alte discuții în legătură

Care teste rapide pentru detectarea virusului sars-cov-2 sunt ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Care teste rapide pentru detectarea virusului SARS-COV-2 sunt cele mai bune? Care teste pentru detectarea existentei anticorpilor in cazul virusul ... (vezi toată discuția)
Masuri concrete de protectie impotriva conoravirusului CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Necesitatea de a se face una sau mai multe fabrici in Romania care sa produca masti si viziere de protectie ( de genul celor care au jandarmii ) impotriva ... (vezi toată discuția)